Curs valutar:
4.6485
4.0861
13 decembrie 2018 Ultimul update: 13:56


13 [FEB 18] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 13 februarie 2018

Inimioarele care i-au zăpăcit pe şefii de la “Circulaţie”

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
3 voturi 6523 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

Participanții la trafic au fost surprinși de culoarea roșie a semaforului care apare în formă de inimioară. După ce a vizitat recent Veneţia, oraşul iubirii, viceprimarul Ionuţ Apostu a dorit să vină cu un simbol de Ziua Îndrăgostiților şi a cerut ca săgeţile de pe culoarea roşie a semafoarelor să fie înlocuite de inimioare. 
Semafoarele iubirii i-au luat prin surprindere pînă şi pe poliţiştii de la „Rutieră”, care au fost cît pe ce să le amendeze. Săgeţile de pe semafoare  au dispărut, iar în locul lor au apărut inimioare. Așa au hotărît şefii administraţiei municipiului Buzău să marchează Valentine’s Day şi Dragobetele. Iniţiativa autorităţilor buzoiene a fost adusă la cunoştinţa conducerii Poliţiei municipiului  Buzău, numai că cea din urmă a uitat să-i informeze atît pe şeful Biroului Rutier din cadrul instituţiei, subcomisarul Cosmin Rădulescu, cît şi pe şeful Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, comisarul şef Silviu Dinu. Contactat de reporterul Sansa News, acesta a crezut, iniţial că este o glumă: “Avem noi aşa ceva în oraş?  Glumiţi? Nu ştiu nimic despre acest lucru şi cred că ar trebui să întrebaţi la domnul Rădulescu ( n.r. subcomisarul Cosmin Rădulescu), dînşii la municipiu poate ştiu mai multe, pe noi nu ne-a anunţat nimeni nimic”. 
Subcomisarul Cosmin Rădulescu, care în momentul în care a fost contactat se afla într-un examen, nu numai că a fost surprins, dar s-a arătat şi puţin enervat de faptul că cineva "îşi bate joc" de semafoarele oraşului. “Nu se poate aşa ceva! Unde s-a întîmplat acest lucru? Cine ştie ce nebun face glume  proaste prin oraş. Vorbesc acum la Ordine Publică, să trimită un echipaj să vadă ce se întîmplă acolo”, a precizat subcomisarul Rădulescu. 

Misterul inimioarelor a fost desluşit, în final, de viceprimarul oraşului, Ionuţ Apostu, care a explicat că a vrut să marcheze Ziua Îndrăgostiţilor într-o manieră mai originală şi s-a gîndit să pună inimioare pe culoarea roşie a semafoarelor. “La nivelul Poliţiei municipiului Buzău am anunţat, deoarece am crezut că avem nevoie de aprobare de la dînşii, numai că domnul comandant Marius Ivan ne-a explicat că nu avem nevoie, Deci, noi am informat că vom pune aceste inimioare pe culoarea roşie a semafoarelor. Ne aflăm în Luna Iubirii şi sărbătorim Ziua Îndrăgostiţilor ”Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 1   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

azi [10:09]  MONDEN VRANCEA

Alin Stoica ne colindă, la Focus FM

155 vizualizari Citeste tot
azi [07:58]  ACTUALITATE BUZAU

Unde s-a angajat fostul şef al R.A.M.

430 vizualizari Citeste tot
azi [07:54]  ACTUALITATE BUZAU

Se modifică harta?

342 vizualizari Citeste tot
11 dec 2018 [10:13]  MONDEN BUZAU

Ruslan Lazarin, la Focus Fm cu noul album

229 vizualizari Citeste tot
11 dec 2018 [08:36]  ACTUALITATE BUZAU

Femeie,izbita pe trecerea de pietoni

375 vizualizari Citeste tot
10 dec 2018 [22:17]  PUBLICITATE BUZAU

(P) Primăria Municipiului Buzău - ANUNŢ PUBLIC nr. 37204 / 10.12.2018

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUZĂU[...]
345 vizualizari Citeste tot
10 dec 2018 [22:13]  PUBLICITATE BUZAU

(P) DISPOZIŢIE Nr.359 privind convocarea Consiliului judeţean în şedinţă ordinară

ROMÂNIA CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU[...]
213 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU