ACTUALITATE
Curs valutar:
4.6623
3.7780
21 februarie 2018 Ultimul update: 13:01
13 [FEB 18] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 13 februarie 2018

INCREDIBIL! Ce i-a făcut un rîmnicean verişoarei sale, în Italia

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
0 voturi 1843 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

Poliţiştii din cadrul Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale Buzău au prins, luni, un bărbat în vîrstă de 41 de ani, din Rîmnicu Sărat, care era urmărit la nivel internaţional, pentru comiterea unor infracţiuni de trafic de persoane şi sclavie, pe raza acestui stat.
Pe numele său, autorităţile judiciare din Italia au emis mandat european de arestare.
Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi apoi Curţii de Apel Ploieşti, care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 15 zile, în vederea extrădării. În prezent, el se află în arestul Centrulu de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.
Bărbatul este acuzat că şi-a adus în Italia o rudă apropiată, pe care a obligat-o să cerşească. Instanţa italiană l-a condamnat pe rîmnicean la o pedeapsă cu închisoarea de peste 8 ani, dar acesta se sustrăgea de mai multă vreme executării pedepsei. El a fost prins, luni, pe raza municipiului Rîmnicu Sărat
În acţiunile întreprinse de poliţişti pentru prinderea sa, ei au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, puse la dispoziţie de Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.


Etichete: făcut |  INCREDIBIL |  Italia |  rîmnicean |  verişoarei
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU