24 [IUN 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 24 iunie 2019

Închisoare pe viață pentru 7 vieți luate

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 1238 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro
Închisoare pe viață pentru criminalul în serie din Cipru, care a ucis și două buzoience

 Închisoare pe viață. Este pedeapsa pe care magistrații au stabilit-o în cazul criminalului în serie din Cipru, bărbatul care a ucis 7 femei, inclusiv o tânără din Buzău și pe fiica acesteia.
Decizia a fost luată luni  de judecătorii din Cipru. Bărbatul de 35 de ani a primit şapte condamnări la închisoare pe viaţă, câte una pentru fiecare victimă, respective 5 femei și doi copii. Aceasta este cea mai dură pedeapsă impusă vreodată de o instanţă din Cipru. 
Nikos Metaxas, criminalul în serie care a ucis şapte persoane pe parcursul a trei ani în Cipru, și-a recunoscut faptele și, potrivit presei străine, acesta ar fi spus că regretă ceea ce a făcut.
Scandalul a fost declanșat după ce cadavrul uneia dintre victimele bărbatului a fost descoperit de mai mulţi turişti într-o mină abandonată. Ulterior, Nicos Metaxas,  fost ofiţer de armată, a recunoscut că a omorât în total şapte persoane.  Printre acestea, o tânără din Buzău și fiica acesteia,  date dispărute încă din luna septembrie a anului 2016.
Metaxas a izbucnit în lacrimi atunci când poliţia a citit sentinţa pronunţată împotriva sa. ”Am comis crime abominabile”, a declarat el, transmiţând condoleanţe familiilor victimelor.
Conform poliţiei, Metaxas, divorţat şi tată a doi copii, a făcut cunoştinţă cu victimele pe internet. Acestea lucrau ca îngrijitoare în Cipru şi dispăruseră între septembrie 2016 şi august 2018.Etichete: Buzau |  Cipru |  fiica |  Livia |  mama |  ucigas |  criminal
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU