Curs valutar:
4.7205
4.1484
25 iunie 2019 Ultimul update: 21:56
11 [OCT 18] ACTUALITATE Buzau
Joi, 11 octombrie 2018

Încep lucrările de refacere a DN 10

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1510 vizualizari 0 comentarii

Încep lucrările de refacere a Drumului Naţional 10, grav afectat de alunecări de teren în mai multe puncte de pe teritoriul judeţului Buzău. Săptămâna viitoare sunt aşteptate pe teren echipele firmei care a câştigat licitaţia.
Lucrări de consolidare a terasamentului şi de refacere a carosabilului vor fi executate, pentru început, la Măgura, acolo unde situaţia este critică iar riscul ca şoseaua naţională să fie închisă este imens. Pământul a luat-o la vale astfel că drumul s-a surpat. Alunecarea de teren a afectat un sens de mers iar de săptămâni bune se circulă alternativ pe un singur sens. Însă, problemele s-au acutizat astfel că în orice moment există riscul ca alunecarea să afecteze şi celălat sens de mers ceea ce ar duce la închiderea DN10 şi ruperea legăturii dintre municipiul Buzău şi comunele de pe Valea Buzăului. Pentru a nu se ajunge aici, reprezentanţii CNAIR au decis ca lucrările de refacere a DN10 să se realizeze în regim de urgenţă.

Lucrări de refacere sunt necesare însă în mai multe puncte de pe Drumul Naţional 10 Buzău Braşov. Şoseaua naţională a fost afectată de alunecări de teren în nu mai puţin de 25 de puncte. Cele mai grave probleme sunt la Măgura şi în zona Barajului de la Siriu, unde se circulă cu restricţii.Etichete: Încep |  lucrările |  refacere
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU