25 [APR 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 25 aprilie 2019

Incendiu pe Unirii-Sud,un bărbat găsit mort

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1270 vizualizari 0 comentarii

Panică ,joi  dimineață, într-un bloc situat în zona Unirii Sud, din municipiul Buzău,unde un apartament situat la etajul 8 al unui bloc  a fost cuprins de foc. Fumul dens și mirosul greu au fost observate de vecini, care i-au alertat rapid pe pompieri.

Incendiul a fost anunțat la 112 de un buzoian a observat fum ieșind de la etajul 8, acolo unde știa că nu locuiește nimeni în mod constant.  Ajunși la fața locului, salvatorii au intrat în apartament pe care l-au găsit inundat cu fum și miros insuportabil. În timpul căutărilor, pompierii au găsit căzut un bărbat, pe care l-au predat paramedicilor SMURD. În ajutorul acestora a sosit și un echipaj de la Ambulanță, însă încercările specialistilor de a-l readuce la viață pe bărbatul de 60 de ani au fost zadarnice. Cel mai probabil, el a murit intoxicat cu fumul produs în încăperedupa cum a relatat pentru Focus FM Regional,plutonier major Marian Soare, șef Garzii Intervenție

Bărbatul găsit mort în apartamentul de pe Unirii lucra ca agent de pază la o societate din Buzău iar după ce ieșea din tură se pare că obișnuia să vină să se odihnească acolo, el locuind alături de soție într-o comună a județului Buzău.  De aceea, initial, vecinii le-au declarat pompierilor că din câte știu apartamentul din care ieșea fum dens este gol. Pompierii au stabilit în urmă cu puțin timă că tragedia a fost provocată de o țigară uitată aprinsă.

 


Etichete: bărbat |  găsit |  Incendiu |  Unirii
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU