BREAKING NEWS Buzau
14h 59' ACTUALITATE Buzau
Marţi, 25 iunie 2019

Incendiu la Spitalul Județean. UPU, evacuată VIDEO

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 1495 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro
UPDATE [14:59] 25 IUN 2019 ›

Potrivit managerului Spitalului Județean Buzău , Claudiu Damian, incendiul a fost semnalat la acoperișul rampei de acces în UPU.  Imediat, personalul tehnic al spitalului și cadrele medicale au trecut la evacuarea pacienților de pe holul Unității de Primiri  Urgențe și din secție. 32 de pacienți și 20 de cadre medicale au fost evacuate de aici. De asemenea, din cauza fumului dens, s-a dispus evacuarea a 24 de persoane internate în secția de Cardiologie.

Ulterior, medicii au trecut la trierea rapidă a pacienților care așteptau să fie internați și s-a luat măsura internării rapide pe secțiile în care nu au fost afectate de fum. ” Mai e fum la Cardiologie, din cauza vântului care suflă cu putere, fumul a intrat în saloane. Așteptăm să se poată respira și să trimitem înapoi pacienții la Cardiologie”, a declarat managerul SJU Buzău, Claudiu Damian.

Pompierii au reușit stingerea focului iar acum fac cercetări pentru a stabili cauza incendiului.UPDATE [14:31] 25 IUN 2019 › Incendiul de la Spitalul Județean Buzău a fost stins. Nu s-au înregistrat victime.
Incendiu marți după amiază la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Două echipaje de la ISU Buzău intervin pentru stingerea flăcărilor. Din primele date, se pare că incendiul a acoperișul  UPU. Nu se știe deocamdată cauza incendiului. Este posibil ca focul să fi pornit de la o țigară aruncată de la etaj, însă cauzele urmează a fi stabilite ulterior.
Personalul medical din UPU dar și pacienții care se aflau în sala de așteptare au fost evacuați. Intervenția pompierilor este în plină desfășurare.
Vom reveni cu detalii.Etichete: evacuat |  Incendiu |  Județean |  Spitalul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU