16 [IAN 15] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 16 ianuarie 2015

Ghinion! După ce i-a ars pensiunea, un incendiu i-a distrus depozitul de materiale de construcţii

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1256 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro


Un depozit de materiale de construcţii din Gura Teghii a ars complet în urma unui incediu violent izbucnit ieri seară. Potrivit pompierilor au ars: construcţia parter şi mansardă pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp, precum şi materialele de construcţie depozitate în interior.

 Interesant este faptul că proprietarul depozitului este nimeni altul decât Dorinel Neagu, cetăţeanul a cărui pensiune din Gura Teghii s-a făcut scrum tot în urma unui incendiu în urmă cu o spătămână. Atunci pompierii au stabilit că focul a pornit de la un coş de fum neizolat corespunzător. De acestă dată, cautza ar fi fost, conform rezultatului cercetărilor de la faţa locului, un scurtcircuit electric produs de un boiler lăsat sub tensiune. În ambele cazuri, oficial, a fost exclusă varianta ca cinva să fi incendiat cu intenţie clădirile, însă Poliţia face cercetări pentru a stabili cu cretitudine că lucrurile s-au întâmplat într-adevăr aşa cum reiese din ancheat la faţa locului.

Proprietarul, rămas în numai o săptămână şi fără pensiune şi fără depozitul de materiale, pare să fie ruinat, căci din câte se ştie nu avea asigurare pentru nici unul dintre obiective. În plus, în incendiul de la depozit au ars şi lucrurile pe care Dorinel Neagu le salvase de la pensiune. 
Etichete: construcţii |  depozitul |  distrus |  Ghinion |  incendiu |  materiale |  pensiunea
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU