25 [IUN 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 25 iunie 2019

Gândurile unui copil de 10: ”Am învățat foarte mult, dar a fost mereu un echilibru”

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
4 voturi 1633 vizualizari 0 comentarii

Maria Ciobanu este  unul dintre cei 10 elevi care au reușit performanța de a obține media 10 la Evaluarea Națională. Mai mult decât atât, adolescenta a avut 10 pe linie și în toții ani de gimnaziu.

Elevă a Colegiului Național Bogdan Petriceicu Hasdeu, adolescenta a povestit marți pentru Șansanews.ro cum a trăit momentul  în care a aflat că toată munca din ultimii ani i-a fost răsplătită cu o medie de 10 la Evaluarea Națională.
”A fost foarte emoționant. Am stat toată dimineața cu emoții și am așteptat rezultatul. Când am văzut nu mi-a venit să cred. Am fost foarte fericită. A fost una dintre cele mai bune decizii să vin la Hasdeu”, a spus Maria.
E cunoscut faptul că în spatele unei asemenea performanțe întotdeauna stau și o mulțime de sacrificii. O spune și Maria, care la finalul unui ciclu în care a performat obținând 10 pe linie la Evaluare, dar și în toți anii de gimnaziu, recunoaște că a învățat foarte mult, însă spune că întotdeauna și-a găsit timp și pentru a-și trăi copilăria:  ”Am învățat foarte mult, dar a fost mereu un echilibru”.
Cu 10 la Evaluarea Națională, Maria spune că vrea să rămână să studieze la Colegiul Hasdeu, unde va opta pentru clasa de matematică-informatică, unul dintre cele mai râvnite profiluri.
Și cum examenul a trecut iar emoțiile s-au spulberat, adolescenta e decisă să se distreze în această vacanță mai mult ca oricând,  ”O să merg cu colegii în tabere, în excursii, o să ne distrăm”, spune Maria Ciobanu, unul dintre elevii de 10 ai Buzăului.

Buzăul are 10 copii cu media 10 la Evaluarea Națională:

CALCAN IM. DAN-IONUȚ
CATRINOIU CV. ELENA CHRISTIANA
CIOBANU D. MARIA
MACOVEI O. NICOLAE-CRISTIAN
MOLDOVEANU F. ALEXANDRA ELENA
PANĂ RȘ. LUCA
PERIAN D. BIANCA LUMINIŢA
RADU G. ANDREEA
RĂDUCAN DV. MARA MIRUNA
SPIŢĂ I. MARIA
Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 1   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU