12 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 12 noiembrie 2019

(FOTO) Cai luați pe capotă, navetiști răniți

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3963 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
(FOTO)Cai luați pe capotă, navetiști răniți

Drumul către serviciu a doi buzoieni s-a încheiat, în această dimineață, la secția UPU SMURD a Spitalului Județean, după ce au fost răniți într-un accident provocat de apariția pe carosabil a trei cai lăsați liberi. 

Accidentul a avut loc pe DN 10, pe un tronson în linie dreaptă, între Sătuc și Berca. Ocupanții mașinii, doi bărbați de 26 și 30 de ani, au fost luați prin surprindere în momentul în care caii au ieșit pe șosea. Mașina a lovit cele trei cabaline. Impactul a fost unul dur, în urma căruia pasagerii au fost răniți ușor, doi dintre cai au murit, iar mașina a fost avariată grav. Cele două victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital. 

Bărbații sunt din Berca și Scorțoasa și făceau naveta. Polițiștii urmează să identifice proprietarul animalelor și să-l tragă la răspundere. Astfel de accidente, provocate de animale lăsate libere, sunt destul de frecvente, iar urmările sunt uneori tragice. În urmă cu ceva timp, un accident similar, produs pe DN 2 E 85, la Poșta Câlnău, s-a soldat cu decesul unui șofer. Etichete: cai |  DN10 |  accident
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU