15 [FEB 18] ACTUALITATE Buzau
Joi, 15 februarie 2018

FOTO! Ai parcat ca un...șmecher! Polițiștii nu-ți ridică mașina

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
13 voturi 5158 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

În plină campanie de ridicare a autoturismelor parcate neregulamentar, dacă dai o raită scurtă numai prin centrul orașului Buzău, nu-ți ajung degetele de la două mîini numărîndu-le pe cele parcate alandala. Posesori de bolizi, dar şi de tupeu, șoferii autoturismelor din imaginile respective, puse la dispoziție de cititorii noștri exact așa cum le vedeți, cu indicații cu tot, pur și simplu par să fie indiferenți la măsurile luate de municipalitate pentru a-i disciplina pe șoferii care parchează pe spațiul public. Ori au ales să le parcheze așa din comoditate.

Lipsa locurilor de parcare rămîne în continuare una dintre cele mai mari probleme ale municipiului Buzău, dar chiar şi acolo unde acestea există, regulile nu sunt totalmente respectate.

În poza cu detaliu în medalion, autoturismul îi aparține unuia dintre consilierii din Prefectura județului Buzău, Iulian Bădeanu, venit aici de pe funcția de șef al Biroului Înmatriculări. Pe el nu l-a întrebat nimeni de ce a parcat așa.

După cum bine știm, Buzăul este împînzit de camere de luat vederi, montate de Poliția Comunitară, la care tot angajații instituției în cauză au acces. Prin urmare, este de presupus că, avînd la dispoziție mijloacele tehnice, polițiștii locali ar fi trebuit doar să-și dorească să-i amendeze pe toți cei care parchează neregulamentar, verificînd înregistrările de pe camerele de luat vederi. Dacă nu cumva ele au un alt rol decît acela de a-i informa pe polițiști cu privire la ceea ce se întîmplă în orașul nostru și a amenda acolo unde este cazul.

S-au dat și amenzi, dar dacă ne uităm la fotografiile acestea ne vine în minte vorba aceea care spune că „legea e făcută doar pentru fraieri”. Marți, comunitarii au ridicat cu proces verbal, din spatele Catedralei Sf. Sava, autoturismul unui cunoscut medic ginecolog din BUzău. Am fi curioși să știm cum ar fi procedat polițiștii noștri dacă specializarea medicului prins cu mașina parcată aiurea ar fi fost urologia...de pildă.Etichete: închid |  șmecher |  ochii |  parcat |  Polițiștii |  uneori
Voteaza articolul: bun: 9  |  slab: 4   5

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU