25 [IUL 18] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 25 iulie 2018

Florina Stoian a trecut la ALDE

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
3 voturi 1806 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

ALDE a mai prezentat miercuri un lot de nou înscrişi în partid. Printre ei fostul şi probabil viitorul inspector şcolar general Florina Stoian, subalterna sa, inspectorul şcolar Ionela Voicu, dar şi Leonard Dimian fost lucrator al Gărzii Financiare şi ex-şef al Fiscului de la Rîmnicu Sărat. 

„Am fost lovită din toate părţile”

Prezentă la conferinţa de presă de miercuri de la sediul A.L.D.E. Buzău, Florina Stoian a declarat că: „Eu astăzi, m-am înscris în A.L.D.E.; cunosc această echipă foarte bine; am lucrat foarte bine ani de zile tot în politică. În ultimii doi ani m-am detaşat de politică; am vrut să lucrez fără să fac politică la Inspectoratul Şcolar. Dar, aţi văzut că nu e bine fără politică pentru că am fost lovită din toate părţile. Toată lumea ştie că eu n-am nici un sprijin. Acum am primit sprijinul A.L.D.E. şi am încredere că împreună vom obţine rezultate foarte bune.”

Am încredere în Tăriceanu

Florina Stoian a mai spus că are încredere în liderul A.L.D.E., Călin Popescu Tăriceanu: ”Dl. Tăriceanu este într-adevăr un lider. În politica românească este singurul lider care în sondaje are un scor mai mare decît partidul. Asta înseamnă lider." Decaraţiile de mai sus explică singure de ce Florina Stoian a ales A.L.D.E., anume pentru a-şi asigura o protecţie politică pentru funcţia de inspector general şcolar pe care o va ocupa în curînd după ce a cîştigat o serie de procese cu Ministerul Educaţiei Naţionale care a demis-o din funcţie de două ori.
Florina Stoian a fost membră P.D.L., P.N.L., apoi, se spune a avut adeziune şi la P.S.D. Fapt pe care însă aceasta l-a negat la conferinţa de presă de miercuri.

Ce mai face P.S.D.

În acest context, e de urmărit ce va face P.S.D. întrucît postul de inspector general şcolar este al social-democraţilor, potrivit algoritmului, şi nu al A.L.D.E.Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 2   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU