22 [IUL 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 22 iulie 2019

Femeia găsită moartă, pe câmp, la Gălbinași a fost ucisă. Criminalul este liber

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1367 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
Criminal în libertate!


Femeia găsită moartă pe câmp la Gălbinași, în județul Buzău, a fost ucisă. Aceasta este concluzia anchetatorilor în urma necropsiei efectuate de medicii legiști. De vineri de când au aflat de crimă, polițiștii și procurorii  audiază tot felul de persoane din anturajul victimei. Există un cerc de suspecți, însă deocamdată nu a fost reținută nici o persoană.                                  
Săptămâna trecută, o femeie de 46 de ani din Gălbinași, a fost găsită moartă pe câmp. Cadavrul era acoperit cu resturi de porumb, viță de vie și crengi. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că este vorba despre o femeie dispărută de aproape o lună de zile. Mai exact, Aurica Anghel a fost data dispărută de fratele ei, în data de 20 iunie. Femeia care muncea cu ziua prin localitate nu s-a mai întors acasă, iar concubinul ei, împătimit al alcoolului, nu a anunțat Polița imediat. După circa 2-3 zile de la dispariție, omul l-a anunțat pe fratele femeii care a mers la Poliție. Miercurea trecută, cadavrul a fost descoperit pe câmp iar   în urma necropsiei medicii legişti au stabilit că femeia a fost ucisă. Buzoianca a avut parte de o moarte violentă, au stabilit medicii, care i-au găsit o lovitură puternică la cap.          
Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. Deocamdată nu se ştie de ce a fost ucisă femeia şi nici de către cine.
Etichete: femeie |  Galbinasi |  IPJ Buzau  |  crima
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

18 oct 2019 [09:59]  MONDEN BUZAU

Ruslan Lazarin- Oamenii nu sunt de vânzare

506 vizualizari Citeste tot
18 oct 2019 [09:31]  ACTUALITATE BUZAU

Secretar nou la Primăria Buzău

736 vizualizari Citeste tot
17 oct 2019 [17:27]  ACTUALITATE BUZAU

PNL, între campania electorală și guvernare

452 vizualizari Citeste tot
Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU