10 [AUG 18] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 10 august 2018

Excursii gratuite pentru elevi, înscrieri până pe 15 august

Sorin Dinco alte articole de Sorin Dinco
0 voturi 1538 vizualizari 0 comentarii

O ofertă lansată de un ONG, în cadrul proiectului "ACCES: Porți deschise. Minți deschise", încurajează elevii să participe gratuit la excursii culturale în București. Până pe 15 august a.c. școlile din mediul rural se pot înscrie în proiect. Vor fi selectate trei școli ai căror elevi - cel mult 10 pe unitate școlară - însoțiți de un părinte și de un cadru didactic, vor lua parte la o excursie culturală de patru zile în București.

Procesul de înscriere pentru unitățile școlare ai căror elevi vor participa la excursiile culturale gratuite, este în curs de desfășurare și se încheie pe 15 august. Școlile interesate pot cere detalii la adresa de e-mail office@asociatiacerc.ro

Așa cum anunță organizatorii într-un comunicat de presă, toate costurile aferente deplasării sunt asigurate din bugetul proiectului, iar pe parcursul excursiilor, elevii vor vizita șase muzee și vor participa la patru ateliere de dezvoltare personală.

Cei 30 de copii din mediul rural defavorizat, împreună cu părinții lor, vor face un tur cultural al Bucureștiului, iar, cu sprijinul ONG-urilor active, vor participa la ateliere pe teme de interes asociate vârstei: stimularea creativității, încurajarea participării și educație civică, educație pentru sănătate, siguranța pe internet etc. Părinții vor participa la cursuri de educație parentală.

Organizatorii și selecția vizează în principal copiii aflați în situații defavorizate și care provin din zone marginalizate.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

11 oct 2018 [10:22]  ACTUALITATE BUZAU

Încep lucrările de refacere a DN 10

424 vizualizari Citeste tot
11 oct 2018 [08:23]  PUBLICITATE BUZAU

(P) DISPOZIŢIE Nr. 268 privind convocarea Consiliului Judeţean Buzău în şedinţă extraordinară

ROMÂNIA CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU[...]
370 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU