01 [NOV 15] ACTUALITATE Buzau
Duminică, 01 noiembrie 2015

Exclusiv! ,,Goodbye to Gravity,,trebuia să concerteze la Buzău

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 1157 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Rockerii de la "Goodbye to Gravity" care au concertat în clubul "Colectiv" unde vineri seara s-a produs una dintre cele mai mari catastrofe din istoria României, erau aşteptaţi la începutul lunii decembrie la Buzău. Trupa era programată să susţină un recital într-un club din municipiul Buzău. 

Este vorba despre pub-ul de pe B-dul. Nicolae Bălcescu, "Cafeneaua Artiştilor", unde rockerii ar fi trebuit să cînte în seara de 11 decembrie. Concertul de la Buzău făcea parte dintr-un turneu de promovare al noului album "Mantras of War", ocazie cu care urmau să evolueze într-un show memorabil cu invitaţi speciali şi multe surprize. 

Informaţia a fost confirmată pentru reporterii sansanews.ro de proprietarul pub-ului "Cafeneaua Artiştilor", Sorin Cristea.

Formaţia care cînta un rock modern, de nişă, bine primit de generaţia de tineri şi adolescenţi din toată ţara pare să aibă numeroşi fani şi la Buzău. "Goodbye to Gravity" s-a format în 2011 şi păstrîndu-şi componenţa de-a lungul vremii. Solistul formaţiei este Andrei Găluţ, cunoscut românilor după ce a cîştigat ediţia din 2008 a emisiunii "Megastar", de la Prima TV, ceilalţi membri ai trupei au fost Alex Pascu (chitară bass), Vlad Ţelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) şi Bogdan Lavinius (tobe).        

După dezastrul produs de incendiul din clubul "Colectiv", ambii chitarişti au murit din cauza rănilor produse de incendiu. La fel şi sunetistul trupei care a pierdut şi el lupta pentru viaţă. Ceilalţi muzicieni se zbat între viaţă şi moarte pe patul de spital. 

La momentul redactării acestui text, sinistrul eveniment din Bucureşti de vineri seara a produs 30 de morţi şi peste 140 de răniţi grav, dintre care, circa 90 în stare critică. Medicii însă susţin că, în final, numărul morţilor ar putea fi dublu.Etichete: Buzău |  Colectiv |  concerteze |  Exclusiv |  trebuia |  Trupa
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU