24 [FEB 20] ACTUALITATE Buzau
Luni, 24 februarie 2020

EXCLUSIV! Furtună de praf pe E 85, zona Florica. Vizibilitate foarte redusă

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
1 vot 3487 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

 
Vântul care a pus stăpânire pe județul Buzău provoacă probleme serioase șoferilor. Din cauza rafalelor puternice, vizibilitatea pe șoselele din județ este extrem de redusă. 
De pildă, pe DN 2 E 85, vântul care suflă cu putere a ridicat praful de pe câmp, formând un nor imens, care a redus cu mult vizibilitatea și i-a lăsat muți de uimire pe șoferii care au surprins fenomenul. 
Iată mai jos imagini exclusive în care a fost surprinsă furtuna de nisip de la Florica:Problema cu vizibilitatea din cauza  vântului puternic sunt și pe DN 22, între Băile și Balta Alba. 

Zona de nord a județului Buzău se află luni sub cod roșu de vânt puternic, rafalele putând ajunge aici până la 180 de km la oră. Restul județului se află sub cod galben de vânt, până la ora 18.00.          
Începând de luni seară, după expirarea codului roșu, zona montană a județului Buzău va intra sub incidența unei avertizări cod galben, de asemenea de vânt puternic, avertizare care expiră la ora 23.00. Restul județului scapă de vânt pentru moment, după cum susțin meteorologii. 

Etichete: EXCLUSIV |  Florica |  foarte |  Furtună |  redusă |  Vizibilitate
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU