30 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 30 august 2019

După o săptămână de dușuri reci, primarul Toma promite că vineri vine apa caldă

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
2 voturi 2867 vizualizari 1 comentariu redactie@focustv.ro

Cea mai importantă veste pentru buzoieni vine din zona Regiei Autonome Municipale și a Primăriei. După mai bine de o săptămână în care au făcut dușuri reci, buzoienii ar putea  beneficia de vineri după amiază din nou de apă caldă. 
Cel puțin așa promite primarul Buzăului, Constantin Toma: ”Au început probele finale, cel mai important este că avem gaz pe țeavă. Bineînțeles că, vă dați seama, este un sistem extrem de mare și de complex, dar sperăm, chiar din această după-amiază, la primele blocuri să avem apă caldă, bineînțeles vorbesc de blocurile care sunt legate pe noul sistem centralizat de furnizare de agent termic în municipiul Buzău.” 
Lucrările de punere în funcțiune a noului sistem de încălzire a Buzăului au fost derulate pe repede înainte, motiv pentru care autoritățile cer populației să dea dovadă de înțelegere dacă pentru început apa nu va atinge temperatura optimă ori apa va curge cu suspensii feruginoase.
”Bineînțeles apa nu va veni fierbinte de prima dată, este normal, până se amorsează pe sistem, dar suntem pe calea cea bună și asta este cel mai important lucru. În mod normal, până sâmbătă, ar trebui să avem apă caldă la toate blocurile din municipiul Buzău”, a mai spus Toma.  
Odată cu punerea în funcțiune a cazanului propriu din cartierul Dorobanți, municipalitatea dă asigurări că va putea furniza căldură la iarnă fără probleme celor circa 6000 de abonați la sistemul centralizat.
Etichete: buzoieni |  caldă |  dușuri |  EXCLUSIV |  pentru |  săptămână |  veste
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

radu
31 august 2019
nu stiam ca la Buzau s-a ,,inventat,, saptamana de 11 zile.... oricum dupa cateva galgaieli si bolboroseli pline de rugina azi in jurul orei 11 s-a oprit iar. avand in vedere ca este sambata, probabil ca ,,saptamana,, buzoiana, are de fapt 13-14 zile


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU