18 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Duminică, 18 august 2019

Exclusiv! Ce i-a povestit criminalul judecătorului

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2633 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Un judecător de serviciu al Tribunalului Buzău a decis, în urmă cu puțin timp, internarea nevoluntară a bărbatului de 38 de ani care a ucis 4 oameni și a rănit alți 9, într-un atac produs noaptea trecută în unul dintre pavilioanele Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca. 

Atacatorul a fost adus, sub escortă, în sala de judecată. Surse judiciare au declarat, în exclusivitate pentru sansanews.ro, că autorul crimelor ar fi avut, pe parcursul ședinței de judecată, un moment în care a afirmat că recunoaște crimele. Potrivit mărturisirii, bărbatul ar fi invocat un conflict cu un coleg de salon. Mai exact, agresorul ar fi povestit că s-au iscat tensiuni în momentul în care s-a întâlnit cu colegul respectiv pe scări și au avut un schimb de replici, iar comportamentul pacientului respectiv l-a iritat. 

Afirmațiile criminalului trebuie privite, însă, cu rezervă. În primul rând, ele nu constituie declarații în cadrul unei audieri. În al doilea rând, nu este cunoscut dacă bărbatul a avut discernământ, acest lucru urmând a fi stabilit, în zilele următoare, în cadrul unei expertize neuropsihiatrice. 
Nu în ultimul rând, surse medicale vorbesc despre un episod de halucinații pe care bărbatul le-ar fi avut, pe fondul unei crize de epilepsie, declanșate de dependența de alcool.Etichete: atacator |  motiv |  Sapoca |  judecator
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU