21 [OCT 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 21 octombrie 2019

Eroare îndreptată. Este vorba despre buzoienii care locuiesc la casă

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 2779 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Buzoienii care locuiesc la casele racordate la sistemul centralizat de încălzire vor putea beneficia de sprijin financiar pentru montarea de centrale termice. Luni, consilierii municipali au aprobat un proiect care prevede includerea acestei categorii de buzoieni pe lista celor care pot fi sprijiniți de municipalitate pentru a-și monta sisteme proprii de încălzire.
Inițial, în momentul în care a fost întocmită lista cu potențialii beneficiari ai ajutorului financiar, reprezentanții Primăriei au uitat să-i includă pe listă și pe proprietarii celor aproape 60 de case care au primit până anul acesta căldură de la RAM Buzău.
Eroarea a fost descoperită în momentul în care buzoienii au mers la  Direcția de Asistență Socială să-și depună documentele în vederea obținerii ajutorului financiar acordat din bugetul local celor care nu-și permit să și monteze centrale termice. Un proiect de hotărâre a fost întocmit și supus astăzi votului consilierilor municipali. Astfel, în urma votului de astăzi, proprietarii celor 52 de case se regăsesc pe lista potențialilor beneficiari de ajutoare financiare.
Anul acesta, Primăria Buzău a decis să acorde ajutoare financiare de până în suma de 7000 de lei pentru persoanele cu venituri reduse, care nu își permit să își cumpere singuri centrale termice. Una dintre condiții este ca venitul pe membru de familie sa fie de maximum 1600 lei.Etichete: îndreptată |  buzoienii |  despre |  Eroare |  locuiesc |  vorba
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU