08 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 08 august 2019

Doi soți din Pogoanele, loviți de fulger în munți

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1897 vizualizari 0 comentarii

Trei persoane au fost lovite de fulger la Sarmisegetusa Regia, în munții din zona Orăștiei. Printre victime se află și doi soți din Pogoanele, care au scăpat cu viață, în timp ce a treia persoană lovită de trăsnet a decedat.
Cei trei se aflau în situl arheologic de la Sarmisegetusa când s-a declanșat furtuna.  Soții din Pogoanele se aflau în vizită la situl arheologic, când au fost loviți de trăsnet. Pompierii militari ai Detaşamentului Orăştie, specializaţi în acordarea primului ajutor, şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean au acţionat pentru salvarea victimelor. Cei doi soţi, ce prezentau semne ale descărcării electrice, au primit îngrijiri medicale la fața locului după care au fost  duşi conştienţi şi cooperanţi la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Orăştie.
În cazul celei de-a treia persoane, lovită de trăsnet în timpul furtunii, deznodământul a fost tragic. Bărbatul nu a mai putut fi salvat. Victima decedată avea 47 de ani, era  din comuna Bucium și  făcea parte din dispozitivul de pază al sitului arheologic Sarmisegetusa Regia.Etichete: fulger |  POgoanele |  Sarmisegetusa |  soti
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

21 oct 2019 [09:21]  ACTUALITATE BUZAU

Ce se întâmplă cu focarele de pestă din județ

350 vizualizari Citeste tot
21 oct 2019 [08:16]  ACTUALITATE BUZAU

Cât mai durează vara din octombrie!

476 vizualizari Citeste tot
20 oct 2019 [09:49]  ACTUALITATE BUZAU

MedikaTV: Cum putem fi frumoase și la 70 de ani

563 vizualizari Citeste tot
Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU