15 [FEB 17] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 15 februarie 2017

Dezastru la concursul pentru director la Asistenta Sociala din Primarie

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 2666 vizualizari 4 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Direcţia de Asistenţă Socială a municipiului Buzău rămîne , fără director, conducerea instituţiei fiind asigurată cu delegaţie. Situaţia este urmarea faptului că toţi candidaţii înscrişi la concursul pentru ocuparea funcţiei au picat proba scrisă.

La sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici de la Bucureşti se desfăşoară concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director executiv al Direcţiei de Asistenţă Socială a municipiului Buzău, la care s-au înscris iniţial 9 persoane, între care nu se numără şi actualul director interimar. Patru dosare au fost însă respinse de comisie, pe motiv de vechime insuficientă în specialitate. Astfel, potrivit anunţului postat pe site-ul ANFP, pentru proba scrisă care s-a desfăşurat săptămîna aceasta, s-au înscris cinci candidaţi, însă unul dintre ei nu s-a prezentat, iar ceilalţi patru nu au realizat punctajul necesar pentru a fi declaraţi admişi. Astfel, candidaţii nu vor mai susţine proba interviului, ce constituie a doua parte a concursului. Candidaţii nemulţumiţi de rezultatul obţinut la proba scrisă au avut însă posibilitatea de a depune contestaţii pînă ieri după-amiază.

Director interimar

Funcţia de director al Direcţiei de Asistenţă Socială a municipiului Buzău a devenit vacantă în primăvara anului trecut, după pensionarea Alexandrinei Docuz. Postul i-a fost atribuit cu caracter temporar lui Alexandru Sebastian Ionescu, şeful serviciului Resurse Umane, Economic, Administrativ din cadrul instituţiei din subordinea Primăriei Buzău, ginere al fostului viceprimar Alexandru Dunel. Ulterior delegarea acestuia în funcţie a fost prelungită pentru că la concursul organizat de ANFP nici un candidat nu a reuşit să promoveze, la fel cum s-a întîmplat şi acum.Etichete: Asistenta |  concursul |  Dezastru |  director |  pentru |  Primarie |  Sociala
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Constantin
15 februarie 2017
Stati linistiti, cum sa ia concursul cand postul e promis tanarului psd ist Lambru? Dar saracu nu are vechime! Ca are studii la pacanele....ca singura lui specializare e sa pupe dosu sefului, ieri Boscodeala, azi Toma, ce mai, o inspiratie pt cei care fara carte si cariera se realizeaza in viata! Cine zice ca nu avem viitor? Cu tinerii astia ne este asigurat fara probleme!
Ionescu
15 februarie 2017
postul is asteapta candidatul, baiatul care vorba aia \" a lipit afise in campanie\"! pana atunci intrebarile sunt cand a avut loc rascoala?, in 1907, cati au murit? 11000, in regula, acum numele si adresele la toti! sa vedeti cum un baiat cu rezultate vai de el la liceul industrial 7 ia un examen pe care altii cu facultati si masterate pe bune nu sunt in stare! traiasca PSD!
Bosco
15 februarie 2017
docuz cu liceul a stat 17 ani cu delegatie, ca avea grije de tigani si alti asistati sociali sa voteze cum trebuie! ce va mai incurcati in amanunte din astea!e post cu dedicatie si cei care au avut imprudenta sa se duca la concurs au acum o tinta pe spate, ca nu li se va ierta "impertinenta" de a crede ca vine cineva la un post asa bun numai pe baza de competenta!
..escu
15 februarie 2017
Nu straluceste baiatul asta, dar pana una alta fotbalul se joaca pe goluri si examenele se iau pe note. Pai astia cu studii masterate facultati, sa primeasca 10 direct, fara examen, ce sa mai


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU