09h 48' ACTUALITATE Buzau
Luni, 11 august 2014

Descoperire macabră în triajul CFR Buzău

Anda Georgescu alte articole de Anda Georgescu
0 voturi 1666 vizualizari 1 comentariu andageorgescu@sansanews.ro
UPDATE [09:48] 11 AUG 2014 ›
Ancheta în cazul tânărului găsit decedat, sâmbătă, în triajul CFR, nu s-a finalizat. Investigaţia decurge greoi având în vedere că nu există martori ai tragediei. Există, însă, informaţii care conduc către ipoteza unui suicid. Tânărul găsit fără viaţă, decapitat de tren, avea 28 de ani şi locuia în oraşul Buzău.Descoperire macabră în triajul CFR Buzău

Scenă de groază în triajul CFR Buzău, unde a fost găsit cadavrul unui bărbat . Sâmbătă după amiază, în timp ce efectuau  serviciul de patrulare în triajul staţiei CFR Buzău, poliţiştii au descoperit pe linia ferată trupul unui tânăr, zăcând într-o baltă de sânge, cu gâtul secţionat. Imediat ce alerta a fost dată, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, dar şi medicii criminalişti.

Din primele informaţii se pare că este vorba despre un tânăr în vârstă de 28 de ani, din judeţul Buzău. Încă nu s-a stabilit ce anume căuta bărbatul în zona în care a fost găsit, şi nici modul în care au avut loc evenimentele. Cel mai probabil, bărbatul care se deplasa pe linia de cale ferată a fost surprins de un tren, care l-ar fi acroşat.

Trupul tânărului a fost preluat şi dus la morgă, pentru efectuarea necropsiei. Legiştii trebuie să stabilească acum care au fost cauzele care au dus la moartea bărbatului. În paralel, şi poliţiştii au demarat o anchetă pentru a reuşi să refacă firul evenimentului care s-a soldat cu moartea buzoianului.Etichete: cadavru |  CFR Buzau |  legisti |  macabru |  necropsie |  triaj |  descoperire
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Karen
09 septembrie 2014
gica 25 ianuarie 2009adevarat ca ftelee joaca prost in deplasare dar asta nu-i da dreptu cronicarului care scrie pe site-ul echipei sa le faca penibile!asa ca PENIBIL ESTI TU CU MATA!!!asa cum sunt ele cu 2 lei salariu si cu prime restanta joaca de 2 ani in cupe europene!echipa are nevoie de un om ca Liviu Bala!(stie Bala de ce!!!)


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU