17 [OCT 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 17 octombrie 2019

Deputatul Adrian Mocanu, fără permis. A fost prins de radar de două ori într-o zi

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2654 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

După ce la începutul anului a rămas fără permis după ce a accidentat o tânără în zona Bulevardului Nicolae Bălcescu, deputatul ALDE, Adrian Mocanu, are din nou ghinion la volan. Parlamentarul a rămas fără permis de această dată pentru că a condus cu viteză excesivă. Mai mult decât atât, s-a întâmplat de două ori în aceeași zi,  pentru același tip de nereguli.

Mașina la volanul căreia se afla deputatul ALDE Adrian Mocanu a fost surprinsă de un radar care acționa pe DN 2 E 85, în zona Spătaru, în timp ce circula în localitate cu peste 100 de km la oră.  Mocanu a fost amendat și  i-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că lui Adrian Mocanu îi fusese  reținut permisul și în Ilfov, tot pentru viteză peste limita legală în localitate.

Parlamentarul de Buzău a fost amendat de două ori cu 1305 lei pentru fiecare faptă comisă în afara Codului Rutier iar permisul i-a fost suspendat pentru 120 de zile, cu drept de a face contestație.Etichete: Adrian |  Deputatul |  Mocanu |  permis |  prins |  radar
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

10 noi 2019 [22:48]  ACTUALITATE BUZAU

Tensiune la USR Plus Buzău VIDEO

706 vizualizari Citeste tot
10 noi 2019 [14:36]  ACTUALITATE BUZAU

Cutremur de ALEGERI

288 vizualizari Citeste tot
Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU