20 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 20 august 2019

(VIDEO)Dan Barna, în vizită în orașul Buzău

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
0 voturi 1901 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Dan Barna, președintele USR și, în același timp, candidatul Alianței USR-PLUS la alegerile prezidențiale, se întâlnește, marți, cu membrii și simpatizanții din Buzău, dar și cu electoratul.

De la ora 12,30, liderul USR a vizitat Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Legumicolă Buzău. Dan Barna a declarat că ”este o bucurie că această seră care își are originile încă din perioada regalității, a trecut și prin regimul comunist și, iată, a supraviețuit în ceea cea fost economia de piață după 1990, un lucru de toată lauda și pentru proprietar și pentru cei care lucrează aici. E o bucurie mare și să văd că sunt cercetători tineri care lucrează în acest institut de cercetare…Este unul dintre lucrurile acelea de normalitate obligatorie și firească pe care trebuie să le aibă un stat.  E fundamental necesar să avem astfel de institute de cercetare care să producă hrana de care să beneficieze și generațiile următoare ca să nu avem nostalgia aceea despre cât de bune erau roșiile de la bunici. ”
În declarațiile de presă, Dan Barna a abordat și subiecte politice, vorbind despre scorul obținut de USR La Buzău, la ultimele alegeri, dar și despre așteptările sale de la cetățenii județului. (VEZI VIDEO!)

La ultimele alegeri, cele europarlamentare, USR a reușit o performanță remarcabilă. În municipiul reședință de județ, formațiunea s-a plasat pe locul 1 în topul partidelor votate de buzoieni. Alianţa USR-PLUS a câştigat alegerile europarlamentare la diferenţă de un procent de PSD, obținând 24,1 % din voturile valabil exprimate.Etichete: Buzau |  intalnire |  semnaturi |  USR |  Dan Barna
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU