16 [APR 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 16 aprilie 2019

Cum s-a produs nenorocirea de la Bâlhacu

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1805 vizualizari 0 comentarii

Ca într-un puzzle încep să se compună imaginile dezastrului de aseară de la Bâlhacu, unde un microbuz plin cu oameni a fost spulberat de un tren, la o trecere de nivel cu calea ferată. 
Potrivit unor informații din ancheta Poliției reiese că șoferul microobuzului, un vrâncean de 51 de ani din localitatea Dumitrești, ar fi încercat să ocolească semibarierele care erau lăsate, a acroșat-o pe prima dintre ele și nu a reușit să treacă de cea de-a doua, de pe sensul opus de mers. Astfel, mașina a rămas blocată pe calea ferată și a fost izbită violent de tren, al cărui mechanic a frînat violent fără a reuși evitarea impactului.  
Evitarea primei bariere de la trecerea la nivel cu calea ferată, așa cum reiese din anchetă, înseamnă că șoferul microbuzului nu a adormit la volan, variantă vehiculată imediat după tragedie, dar contrazisă de investigațiile polițiștilor. Patru oameni au murit în tragedia de aseară de la Bâlhacu, după ce un microbus a fost lovit de un tren interregio. Victimele sunt din Vrancea și Galați și se întorceau acasă din străinătate pentru a petrece sărbătorile Pascale.  

 

  


Etichete: Bâlhacu |  nenorocirea |  produs
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU