11 [IUL 15] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 11 iulie 2015

Cum a refuzat un poliţist o şpagă

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1345 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Angajatul unei unităţi militare a fost prins în flagrant de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie în timp ce încerca să mituiască un poliţist.
„Astăzi, 09.07.2015, lucrătorii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Buzău, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Buzău l-au prins în flagrant pe B.C.S., personal civil angajat al unei unități militare, în timp ce oferea suma de 1000 lei unui agent de poliție din cadrul unui Post de poliție comunală - I.P.J. Buzău, pentru ca acesta să nu-și îndeplinească în mod corespunzător atribuțiile de serviciu, în sensul de a facilita obținerea unei soluții favorabile într-un dosar penal în care suspectul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prev. și ped. de art. 336 C.P.
Flagrantul a fost organizat în urma denunţului depus de poliţist la Direcţia Generală Anticorupţie – S.J.A. Buzău și s-a realizat la sediul Postului de Poliţie Comunală.
Faţă de B.C.S. a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru comiterea infracţiunii de dare de mită, faptă prev. şi ped. de art. 290, alin. 1 Cod Penal, cu referire la art. 6 din Legea nr. 78 / 2000, cercetările continuînd cu inculpatul în stare de libertate.” precizează DGA într-un comunicatEtichete: poliţist |  refuzat |  şpagă
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU