Curs valutar:
4.7205
4.1484
25 iunie 2019 Ultimul update: 21:56
07 [NOV 14] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 07 noiembrie 2014

Cu cuţitul la gâtul „naşului”. Iată unde s-a petrecut totul

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 918 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Jandarmii de la Postul Montan Pîrscov au dezarmat un individ care având un cuţit asupa sa, a făcut scandal într-un tren şi l-a ameninţat pe controlorul care îi ceruse să-i arate biletul.

Incidentul a avut loc în trenul de persoane care circulă pe ruta Buzău-Nehoiu, iar jandarmii au fost solicitaţi să intervină în halta C.F.R Pîrscov.

„Imediat după primirea sesizării, jandarmii s-au prezentat la locaţia indicată şi au procedat la interceptarea şi legitimarea unei persoane de sex masculin, în vârstă de 40 ani care se manifesta violent. În momentul în care jandarmii au procedat la efectuarea controlului corporal preventiv asupra persoanei în cauză s-a găsit un cuţit. Jandarmii au stabilit ulterior faptul că numit C.C. a devenit violent şi a recurs la ameninţări în momentul în care şeful de tren i-a solicitat biletul pentru control”, precizează Biroul de Informare al Inspectoratului de Jandarmi Buzău.

Individul este acum cercetat, şi urmează să răspundă pentru scandalul pe care l-a făcut în tren şi pentru că l-a ameninţat pe "naş".


Etichete: cuţitul |  gâtul |  naşului |  petrecut |  totul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU