01 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 01 august 2019

Cu cât a fost prins circulând un polonez, la Limpeziș

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1409 vizualizari 0 comentarii

Un cetățean polonez nu va uita prea curând experiența trăită ca șofer pe șoselele din județul Buzău. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a fost prins circulând la volanul unui autoturism, cu 146 de km la oră, în localitatea Limpeziș. Pentru că a fost prins de radar cu o viteză așa de mare, cetățeanul străin a fost amendat și i-a fost reținut permisul pentru 90 de zile.
Tot în ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au constatat şi sancționat 185 de abateri, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 38.730 de lei.
19 dintre abateri au fost la regimul legal de viteză, iar împotriva a 7 conducători auto ale căror autoturisme au fost înregistrate cu peste 100 km/h în localităţi tranzitate de DN2 E85 şi DN1B E577 a fost luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile.
Poliţiştii au efectuat peste 120 de testări cu aparatele etilotest şi au scos din trafic un şofer care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au mai reţinut alte două permise de conducere pentru depăşiri neregulamentare.
De asemenea, pe perioada desfăşurării acţiunii au fost sancţionaţi 35 de pietoni care şi-au riscat viaţa prin modul în care au ales să traverseze drumurile publice.
Etichete: IPJ Buzau  |  Politia Romana |  sofer |  polonez.
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU