10 [IAN 16] ACTUALITATE Buzau
Duminică, 10 ianuarie 2016

Copil născut cu malformaţii grave. Părinţii buzoieni îi acuză pe medici de neglijenţă

Alexandra Dinu alte articole de Alexandra Dinu
1 vot 1375 vizualizari 2 comentarii redactie@focustv.ro

O familie din Buzău al cărei copil s-a născut cu malformaţii îi acuză pe medicii de la Maternitatea Giuleşti de malpraxis. Mama copilului susţine că şi-a făcut toate analizele la timp şi a primit asigurări că băiatul ei este perfect sănătos. 
„Mama nu a reușit să-și vadă bebelușul. Nici nu dorim asta. Nu este posibil să-l vadă. Sun mereu la spital pentru a vedea dacă bebelușul mai trăiește”, a spus bunicul copilului, Șoimar Răducan, într-o intervenție telefonică la Antena 3. Cei doi tineri au încercat cinci ani pentru a putea aduce pe lume bebelușul. „Arată ca un extraterestru. Poate că este păcat că zic asta pentru că este copilul meu. Capul este asimetric, nu are o nară, un ochi s-ar putea să nu îl aibă. Cu ajutorul lui Dumnezeu, poate găsim o soluție să arate cît de cît a om. Nu mă interesează banii, nu mă interesează nimic. Vreau să fie el cît de cît bine” , a declarat la Antena 3 tatăl bebeluşului.
Mama ar fi fost regulat la control pe toată perioada sarcinii şi şi-ar fi făcut la timp analizele recomandate de medic. Mai mult, după fiecare ecografie ar fi fost asigurată că băiatul se dezvoltă normal şi va veni pe lume fără probleme.
Copilul s-a născut însă cu malformaţii grave la cap, iar inima îi bate pe partea dreaptă.Familia îl acuză acum de neglijenţă pe medicul de la Maternitatea Giuleşti, cel care a şi supravegheat-o pe mamă pe toată perioada sarcinii.
Medicul care s-a ocupat de caz nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere cu privire la acuzaţiile care i se aduc.
După ce Antena 3 a difuzat materialul cu drama celor doi părinți din Buzău, conducerea maternităţii Giuleşti a refuzat să ofere informaţii despre acest caz. Etichete: acuză |  buzoieni |  Copil |  grave |  malformaţii |  medici |  neglijenţă |  născut |  Părinţii
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Anca Murgoci
10 ianuarie 2016
Regulile citării sunt următoarele: a zis la Antena 3, conform DC News (cu link activ).
gargamel
11 ianuarie 2016
...a zis la antena 3, conform dc news, via facebook... !!! care e meritul dc news, bre? ca e copiata la prima mana?


Ultima ora

18 oct 2019 [09:59]  MONDEN BUZAU

Ruslan Lazarin- Oamenii nu sunt de vânzare

509 vizualizari Citeste tot
18 oct 2019 [09:31]  ACTUALITATE BUZAU

Secretar nou la Primăria Buzău

739 vizualizari Citeste tot
17 oct 2019 [17:27]  ACTUALITATE BUZAU

PNL, între campania electorală și guvernare

455 vizualizari Citeste tot
Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU