28 [OCT 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 28 octombrie 2019

Compania de Apă, în casă nouă. Efectele vor fi resimțite și de consumatori

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
2 voturi 2689 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Compania de Apă Buzău s-a mutat în casă nouă. De luni, întregul colectiv își desfășoară activitatea la noul sediu pentru care s-au investit peste 12 milioane de lei. Noul spațiu este mult generos și a permis conducerii societății să-l organizeze după principiul Kaizen. Astfel, în timp ce etajele unu și doi sunt ocupate de echipa managerială și personalul departamentului tehnic, parterul a fost rezervat zonei operaționale. Tot aici a fost amenajat și un birou unic unde consumatorii vor găsi, într-un singur loc, toate serviciile de care au nevoie, de la plata facturilor până la biroul de informații.

După o așteptare de ani de zile, colectivul Companiei de Apă se poate bucura de noul sediu. Deși nu au avut parte de o inaugurare festivă cu tăieri de panglici, de luni angajații societății din subordinea Primăriei își desfășoară activitatea în clădirea de pe strada Spiru Haret. Mutarea s-a făcut în etape, iar în prima zi de lucru din săptămână, fiecare salariat lucra la amenajarea finală a birourilor, dar fără să-și neglijeze sarcinile de serviciu. Asta pentru că în tot  acest timp, activitatea companiei nu a fost întreruptă. Așa că  buzoienii care au avut de plătit facturi sau de rezolvat alte probleme au putut să se adreseze angajaților companiei la birourile de la noul sediu.
Organizarea noului sediu vine în întâmpinarea nevoilor clienților așa că tot ce înseamnă zonă operațională și servicii de relații cu publicul au fost amenajate la parterul clădirii, într-un birou unic.
Organizarea a avut la bază principiul Kaizen, asemenea celui implementat și la Primăria Buzău și aceeași regulă a fost respectată și la etajele unu și doi ale clădirii, acolo unde au fost amenajate birourile echipei manageriale și departamentul tehnic.
Etajul trei al clădirii a rămas liber, iar în scurt timp va fi scos la licitație în vederea închirierii. Până acum singura societate interesată este Urbis Serv, cea care de altfel va rămâne în scurt timp fără sediu după ce clădirea în care își desfășoară activitatea a fost gândită ca sediu pentru banca de gene.
Schimbări urmează să aibă loc și la vechiul sediu al Companiei de apă, acolo unde Primăria intenționează să amenajeze locuințe de serviciu sau pentru situații de urgență.


Etichete: Compania |  consumatorii |  Efectele |  resimți
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU