12h 31' ACTUALITATE Buzau
Luni, 19 noiembrie 2018

Buzăul sub zăpadă! Microbuz cu 15 pasageri, răsturnat, 1000 de gospodării fără curent

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1839 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [12:31] 19 NOV 2018 ›
Vremea de iarnă provoacă probleme nu doar pe șosele, ci și în rețeaua de electricitate. În județul Buzau, sunt peste o mie de gospodării fără curent electric. 
Probleme sunt în mai multe sate din comuna  Tisău une circa o mie de gospodarii din satele Valea Sălciilor, Leiculești și  satul Tisău sunt nealimentate la aceasta ora din cauza unor avarii apărute în rețea pe fondului vintului puternic.  De asemenea, 300 de abonați din Rubla sunt fără energie electrică ,a acest moment. 
Muncitorii de la Electrica sunt pe teren și încearcă să remedieze avariile apărute din cauza vremii capricicioase. Specialistii estimează că avariilevor fi înlăturate în urmatoarea ora. UPDATE [07:44] 19 NOV 2018 ›
Zorii zilei au adus si primele probleme in traficul rutier.La Oreavu,un autocar  cu 15 persoane care facea cursa Bucuresti-Tecuci s-a rasturnat inafara carosabilului.Potrivit purtatatorului de cuvint al Institutiei Prefectuluirefectului,nu au fost raniti grav dar soferul a ramas incarcerat si a fost necesara interventia unei echipe de descarcerare.Mai multe persoane au fost transportate la spital acuzind dureri.
 Pe DJ 220 la Boboc masina condusa de o soferita a derapat si s-a asezat de-a curmezisul soselei blocind un al doilea autoturism.Situatia a fost rezolvata cu ajutorul unor utilaje trimise in zona de Primaria Cochirleanaca.Aceeasi sursa a tranmis ca ,deocamdata, se circula in conditii de iarna pe toate drumurile din judet iar pe timpul noptii spa actionat cu 26 de utilaje penrtu deszapezire pe taoate drumurile nationale.Buzăul a intrat sub cod galben de ninsoare iar un strat consistent de zapada s-a asternut ,deja,in cea mai mare parte a judetului. Meteorologii au emis o avertizare meteorologică de ninsori moderate cantitativ, lapoviță și ploi, valalbilă de la ora 22.00.
Conform previziunilor specialistilor,, în judetul Buzau se vor înregistra precipitații moderate cantitativ, la început sub formă de ninsoare, care se va transforma, luni dimineață, în lapoviță și ploaie. Vântul își va face și elsimțită prezența, suflând în rafale cu până la 40-50km/h.Etichete: Buzăul |  galben |  zăpadă
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

18 oct 2019 [09:59]  MONDEN BUZAU

Ruslan Lazarin- Oamenii nu sunt de vânzare

506 vizualizari Citeste tot
18 oct 2019 [09:31]  ACTUALITATE BUZAU

Secretar nou la Primăria Buzău

736 vizualizari Citeste tot
17 oct 2019 [17:27]  ACTUALITATE BUZAU

PNL, între campania electorală și guvernare

452 vizualizari Citeste tot
Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU