19 [FEB 18] ACTUALITATE Buzau
Luni, 19 februarie 2018

Cîrciumile de lîngă școli n-au probleme cu absenteismul

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
0 voturi 1799 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

Polițiștii locali au început să-și diversifice activitatea. Ultimul comunicat de presă transmis mass mediei locale arată că angajații Poliției Locale au avut o săptămînă plină, în care au aplicat 423 sancțiuni contravenționale, cu valoarea totală de 72 340 lei, în urma desfășurării unor acțiuni cu tematică largă.

Una dintre ele a fost desfășurată alături de Inspectoratul Școlar Județean, pe linia prevenirii şi combaterii absenteismului şcolar şi a consumului de alcool de către minori.

Potrivit comunicatului de presă, polițiștii locali au verificat 8 unități de alimentație publică din Buzău, situate în zona unităţilor de învăţămînt, dar și în  zona centrală şi a autogării din municipiu, unde au fost depistaţi 9 elevi, care absentau de la cursuri. Poliția locală urmează să trimită instituțiilor de învățămînt în care învață elevii respectivi informări cu privire la locurile în care au fost găsiți în timp ce absentau de la cursurile școlare.Etichete: absenteismul |  Cîrciumile |  școli |  lîngă |  probleme
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU