Curs valutar:
4.4698
3.2292
23 aprilie 2014 Ultimul update: 20:23
15h 56' ACTUALITATE Buzau
Luni, 21 ianuarie 2013

Ciprian Grădinaru, posibil Episcop Vicar

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
7 voturi 8959 vizualizari 14 comentarii dorugheorghiade@sansanews.ro
UPDATE [15:56] 21 IAN 2013 ›

Ciprian Grădinaru, posibil Episcop Vicar al Buzăului şi Vrancea

Numeroşi clerici şi laici susţin numirea părintelui Ciprian Grădinaru în funcţia de episcop-vicar al Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei. Părintele Grădinaru este socotit drept unul dintre cei mai buni slujitori ai Bisericii şi este duhovnicul a sute de credincioşi din Buzău şi Vrancea încă de cînd slujea la Mănăstirea Sihăstria din judeţul Neamţ. În zilele din urmă, în rîndul feţelor bisericeşti din Buzău şi Vrancea, s-a creat un curent puternic de susţinere a părintelui Grădinaru, care slujeşte azi la Paraclisul Catedralei 'Mîntuirii Neamului', fiind foarte apreciat de însuşi Patriarhul Daniel. Susţinătorii părintelui Grădinaru spun că el ar fi cel mai potrivit pentru postul de episop-vicar care ar urma să se înfiinţeze în scurt timp, avînd în vedere respectul de care se bucură printre credincioşi.
Reamintim că pentru funcţia de Arhiepiscop al Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei, după trecerea la cele veşnice a ÎPS Epifanie Norocel, cele mai vehiculate nume sînt cele ale Preasfinţitului Ciprian Cîmpineanul şi Preasfinţitului Varsanufie Prahoveanul, ambii episcopi-vicari patriarhali. Cel care are mai multe şanse pare însă să fie PS Ciprian Cîmpineanul.


Etichete: Buzău |  Episcop |  Vicar |  Vrancea |  Grădinaru
Voteaza articolul: bun: 7  |  slab: 0   7

Comentarii

claudia
21 februarie 2013
Avem nevoie de Parintele Ciprian Gradinaru in Bucuresti, alaturi de credinciosi, Functiile astea mari iti ocupa timp
andrei
11 martie 2013
sunt din CJ ma poti ajuta cu un Nr de telefon al parintelui cirpian,claudia? dansu raspunde la telefon?
clara
07 august 2013
Aveti grija! Parintele Ciprian Gradinaru (transferat acum vreo 2 ani de la Sihastria la paraclisul catedralei Mantuirii Neamului) NU este vazator cu duhul! Tot mai multa lume se duce la el ca la un preot capabil sa vada in viitor dar atat mie, cat si la multe alte persoane pe care le cunosc, ne-a spus lucruri gresite si din trecut si din viitor. As vrea tare mult sa-l sesizeze cineva pe patriarh sa opreasca aceasta inselare in masa (e mereu puhoi de oameni la respectiva bisericuta care asteapta ore intregi ca parintele sa le \"spuna viitorul\"). Imi imaginez cati oameni iau saracii de bun ce le spune parintele Gradinaru ca de fapt sa fie complet neadevarat. Foarte multi preoti si calugari cu adevarat vazatori cu duhul prefera sa isi ascunda darul, in timp ce altii care nu il au smintesc mii de oameni. Tind sa cred ca este el insusi in inselare fara sa stie, ca nu o face cu buna stiinta dar ma gandesc cu groaza la toti oamenii care ii atribuie acest har si pleaca de acolo smintiti
ortodox
11 august 2013
tare is curios de ce esti asa dezamagita de ce ti-a spus parintele. Ma intreb daca ai facut macar un sfert din ce ti-a spus? Daca nu, nu pot intelege cum de scrii prostiile astea pe forum. Parintele nu e un ”ghicitor de viitor”, e un parinte smerit si cu mult har. Iti sugerez sa il cunosti mai bine inainte de a face afirmatii despre el. Oare de ce tot merge ”puhoiul” ala de lume la el?
Anonim
17 august 2013
Femeie...intaresteti credinta!
irina
27 august 2013
alina says: August 7, 2013 at 11:48 pm Atentieee! Parintele Ciprian Gradinaru (transferat acum vreo 2 ani de la Sihastria la paraclisul catedralei Mantuirii Neamului) NU este vazator cu duhul! Aud de tot mai multa lume care se duce la el ca la un preot capabil sa vada in viitor dar atat mie, cat si la multe alte persoane pe care le cunosc, ne-a spus lucruri gresite atat din trecut cat si din viitor. As vrea tare mult sa-l sesizeze cineva pe patriarh sa opreasca aceasta inselare in masa (e mereu puhoi de oameni la respectiva bisericuta care asteapta ore intregi ca parintele sa le “spuna viitorul”). Imi imaginez cati oameni iau saracii de bun ce le spune parintele Gradinaru ca de fapt sa fie complet neadevarat. Foarte multi preoti si calugari cu adevarat vazatori cu duhul prefera sa isi ascunda darul, in timp ce altii care nu il au smintesc mii de oameni. Tind sa cred ca este in inselare fara sa stie, ca nu o face cu buna stiinta dar ma gandesc cu groaza la toti oamenii care ii atribuie acest har si pleaca de acolo smintiti>>>>>>> alina? clara? cum sa iti spunem?
daniela
15 septembrie 2013
stai acasa ! este un loc prea sfant pentru tine !
dumitru
25 septembrie 2013
frate daca tu nu poti fii credincios nici atat nu poti vede ,pote nnici la 5 metri distanta merge la duhovnic
MARIA
13 august 2013
Clara, are dreptate. Si eu am cazut in aceasta capcana. Nu a stat sa ma asculte, sa ii spun totul, sa ii spun ce vreau, pt ca deja mi-a dat verdictul, folosind cuvinte nu tocmai alese pt un preot. Innainte de toate este om si dupa aceea preot. El iti da sfaturi din punctul de vedere a unui om obisnuit, nu a unui preot cu har. Cum poti cataloga un om, fara sa intrebi nimic despre el, cum poti sa lasi impresia ca stii deja ce ai de spus, daca nu asculti, ce spune si mai ales ce vrea omul care a venit la tine?
anonim
19 august 2013
Pentru ca stia inainte sa-i spui , Maria.
PETRONELA
21 septembrie 2013
CE BINE II ERA PARINTELUI CAND ERA LA MREA SIHASTRIA. A FOST TRIMIS IN CUSCA CU LEI , IAR DINSUL A DACUT ASCULATE . E FIRESC SA APARA SI ASTFEL DE OPINII AR NOI CEI CARE-STIM DE F MULTI ANI NU PUTEM FI INSELATI.dUMNEZEU SA- DEA HAR SI PUTERE PARINTELUI PINA LA CAPAT IAR PE NOI SA NE TINA DEPARTE DE SMINTELI DE GENUL CELOR SCRISE MAI SUS DOMANE AJUTA!
Nicoleta
19 noiembrie 2013
orice mare personalitate spirituala a iscat invidie.Parintele Ciprian e prea bun pt lumea asta.dupa ce unii dintre voi, i-ati rapit mult timp parintelui cu tot felul de prostii, uneori, din cauza voastra, unii care aveau cu adevarat probleme, nu ajungeau sa vorbeasca cu el.iar dupa ce v-a ascultat toate debitatiile (e, cred, o mare putere, sa stai sa asculti mii de ineptii umane, multa rabdare iti trebuie) acum dati cu pietre.si faceti asa, aceia carora nu vi s-au "indeplinit dorintele" pt ca nu ati inteles nimic din ce v-a spus/cerut.ati mers ca la ghicitor si v-ati aruncat propria responsabilitate la gunoi.Da, Parintele Gradinariu, nu face "minuni" cu oamenii puturosi/lenesi.Parintele Ciprian iti da canon si tu alegi daca il faci sau nu.din pacate, invidia, copilul mandriei, ne caracterizeaza pe noi oamenii foarte mult.
elena
15 februarie 2014
Nu se poate sa ganditi atat de rau despre un om cu harul lui Dumnezeu habar nu aveti cat se roaga ptr noi pacatosii dar trebuie sa luam aminte spusele lui atunci cand ii cerem ajutorul dar noi nu suntem smeriti ca el doamne iarta-i ca nu stiu ce fac
Oana
18 aprilie 2014
Nu stiu ce exepriente au avut altii insa pot sa va spun ca prin credinta insuflata de acest minunat om si prin rabdarea si intelepciunea pe care a avut-o nu a facut altceva decat sa salveze sufletul meu. Ajutorul spiritual, pentru ca despre asta este vorba, pe care acest om il da atator alti oameni este covarsitor. In fond, daca excludem contextul si ne gandim ca poate doar o vorba spusa atunci cand ii trebuie sufletului, il poate trezi la viata si il poate scoate din intuneric, oare nu asta este mai important decat orice altceva??? Sa multumim Bunului Dumnezeu ca L-a dau noua pe acest om si sa ne rugam pentru sanatatea lui si a tuturor.


Ultima ora

20 apr 2014 [15:50]  ACTUALITATE BUZAU

HRISTOS A ÎNVIAT!

95 vizualizari Citeste tot
19 apr 2014 [16:26]  ACTUALITATE BUZAU

Doi bărbaţi dispăruţi în apa râului Buzău

455 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU