15 [IUN 19] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 15 iunie 2019

Cine va fi viitorul președinte al Tribunalului Buzău

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
0 voturi 1895 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Concursul organizat la începutul acestei luni aduce un nou președinte la Tribunalul Buzău. Consiliul Superior al Magistraturii, organizatorul concursului pentru ocuparea celei mai înalte funcții din magistratura buzoiană, a anunțat rezultatele celor două probe ale concursului: interviu si proba scrisă. 

Judecătorul Cristina Elena Vlad a promovat concursul, obținând 7,95 la proiectul de management și 9,40 la testarea scrisă. Rezultatele finale ale concursului urmează să fie afișate săptămâna viitoare, după expirarea termenului de contestații. Cristina Elena Vlad va prelua funcția de președinte de la judecătoarea Adriana Nicolae care a asigurat interimatul la vârful Tribunalului Buzău, din ianuarie 2019, și care a ales să nu candideze. 
Judecătoarea Cristina Elena Vlad provine din cadrul Secției a II-a de contencios administrativ și fiscal și face parte din Colegiul de Conducere al Tribunalului Buzău. 


Viitorul președinte al Tribunalului Buzău provine dintr-o familie cu tradiție în magistratură. Tatăl său, renumitul magistrat buzoian Niculai Gogu, a fost procuror, a condus Parchetul de pe lângă Judecătoria Pătârlagele, apoi pe cel de pe lângă Tribunalul Buzău, iar apoi a trecut în avocatură fiind unul dintre cei mai apreciați avocați de drept penal. Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU