09 [OCT 17] ACTUALITATE Buzau
Luni, 09 octombrie 2017

Cind se încălzesc caloriferele buzoienilor

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
0 voturi 1141 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

 Regia Autonomă Municipală va furniza agent termic în tot orașul,incepind de luni seara. Manevrele de punere în funcțiune a instalațiilor vor începe de dimineață iar dispeceratul și echipele de intervenție, spune conducerea RAM, vor sta la dispoziția cetățenilor 24 de ore din 24 pentru a rezolva orice problemă ar putea apărea în procesul de furnizare a agentului termic.

Trei nopți consecutive au fost temperaturi scăzute

Regia Autonomă Municipală aduce la cunoștința beneficiarilor  serviciilor de energie termică, populație, instituții publice și agenți economici, că în data de 09.10.2017, ora 08,00, se vor executa manevrele de punere în funcțiune a instalațiilor de încălzire. Directorul Regiei Autonome Municipale, Constantin Tacea, spune că s-au îndeplinit condițiile meteo care obligă la funrnizarea de agent termic către populație. “Acestlucru se realizeazăavîndînvederecătreinopți consecutive, înintervalulorar 18,00 – 08,00 am avuttemperaturi sub 10 grade Celsius, plus căprognozameteoanunțatăpentruperioadaimediaturmătoarevascădeamult sub limitelenormale” a precizatdirectorul RAM; Constantin Tacea.

Furnizarea căldurii poate fi refuzată 

Pentru a asiguraconfortul termic în locuințe Regia Autonomă Municipală va furniza energie termică pentru încălzire în toate blocurile și clădirile racordate la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic. Constantin Tacea atrage atenția că în situația în care, din diverse motive, instalațiile interioare de încălzire fie din partea comună fie din partea individuală, nu sunt pregătite pentru a intra înfuncțiune sau dacă, pur ș isimplu, proprietarii nu doresc să beneficieze de încălzire din sistemul centralizat, asociațiile de proprieari se pot adresa cu cerere scrisă în acest sens la registratura Regiei Autonome Municipale. “Pe bază de solicitare scrisă, care să fie susținută de cererile proprietarilor în proporție de jumătate plus unu, asociațiile de proprietari pot refuza furnizarea agentului termic pînă la o nouă solicitare, de reluare a furnizării”, a mai preciza tdirectorul ConstantinTacea.Etichete: încălzesc |  buzoienilor |  caloriferele
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU