18 [APR 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 18 aprilie 2019

Cînd începe reabilitarea Colegiului Eminescu

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1408 vizualizari 0 comentarii

Este o chestiune de zile până când vor începe, în sfârșit, lucrările de reabilitare a uneia dintre cele mai importante unități de învățământ din municipiul Buzău, Colegiul Mihai Eminescu. Au fost obținute toate autorizațiile necesare astfel că lucrările vor putea începe în scurt timp.

Marti a fost eliberată autorizația de construire, ultimul document necesar pentru a putea permite deschiderea efectivă a șantierului.  Astfel, în cel mai scurt timp va fi făcut și ultimul pas, și anume autoritățile buzoiene vor da ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a Colegiului Eminescu. Potrivit proiectului, lucrările vor fi finalizate anul viitor și  vor costa aproape 6 milioane de euro, fonduri allocate de Guvern prin programul PNDL 2 dar și de autoritățile buzoiene.

Reamintim ca ,  elevii de la Colegiul Mihai Eminescu, unitate care anul acesta sărbătorește Centenarul, au fost mutați încă din toamna anului trecut într-o altă clădire și anume pe strada Transilvaniei, în sediul fostului Colegiu Costin Nenițescu. Măsura a fost necesară pentru a permite executarea lucrărilor de reabilitare a clădirii Colegiului Mihai Eminescu. Însă, până acum nu au început lucrările întrucât din septembrie și până în prezent abia s-au obținut avizele necesare demarării lucrărilor.

 

 


Etichete: începe |  Colegiului |  Eminescu |  rabilitarea
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU