30 [DEC 16] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 30 decembrie 2016

Cele 14 priorităţi ale Palatului Comunal pentru 2017

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
2 voturi 1839 vizualizari 8 comentarii redactie@focustv.ro

A ramas putin din acest an, iar primarul Buzăului, Constantin Toma, se pregătește să fie alături de buzoieni în ultimile clipe ale anului, în Piața Dacia. Astăzi, el a adresat buzoienilor ultimul mesaj virtual din acest an, dezvăluind prioritățile anului viitor. Constantin Toma va urmări îndeplinirea a nu mai puțin de 14 obiective. Lista cu ceea ce și-a propus pentru anul viitor începe cu asfaltările și modernizările de străzi, precum și cu refacerea infrastructurii.
"În primul rînd, asfaltarea celor 56 de stăzi care nu au fost asfaltate niciodată . Realizarea totală a asfaltării și amenajării intrării în Buzău dinspre Ploiești astfel încît să avem o referință de stradă europeană pentru tot ce se va amenaja în Buzău în anul următor", a spus Constantin Toma.

Pe lista primarului se regăsește și continuarea amenajării platfortmelor de gunoi îngropate, a locurilor de joacă pentru copii, precum și a locurilor de parcare. Însă, Toma, preyent săptămînal în mediul online cu mesajele adresate buzoienilor, se gîndește și la beneficiile tehnologiei, dar și la importanța ca informațiile să ajungă la oameni în timp util. Așa că edilul șef și-a propus ca pînă la sfîrșitul anulului viitor toți buzoienii să aibă acces la wifi în locurile publice. Totodată, va fi și anul în care pensionarii se vor putea întîlni în cluburi special organizate pentru ei.
"Modernizarea piețelor din Buzău, îmbunătățirea infrastructurii cimitirelor din oraș și începerea unui nou cimitir municipal; reamenejarea Bazarului în vederea transformării lui în al doilea sediu al Primăriei Buzău pentru îmbunătățirea radicală a deservirii buzoienilor; introducerea de wifi în toate zonele publice din oraș; amenajarea de terenuri de sport în toate școlile pentru sporturi colective, unde vor avea acces gratuit toți copiii, inclusiv în week-end", a mai spus Constantin Toma.

În mesajul publicat astăzi pe rețeaua de socializare, Constantin Toma a amintit și despre problemele pe care lea avut în acest an cu Poliția Locală și Compania de Apă, pe care speră să le rezolve anul viitor.Etichete: Comunal |  Palatului |  pentru |  prioritati
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Pixelu cu previziuni
30 decembrie 2016
Dacă Tomiță dă uaifai în locurile publice își mai asigură cel puțin un mandat și dacă face și cluburi pentru pensionari va fi primar pe viață.
buzoian
30 decembrie 2016
ceeea ce a facut dl primar de cind este ales nu a facut nici un sfert boscodeala in toate mandatele pe care le a avut ca primar parca au fost chiori buzoienii de l au ales pe boscodeala de atitea ori mai ales ca nu a demonstrat cu apsolut nimica dupa fiecare alegere de primar a adunat toata tiganimea in parc la sf ingerii
Cine plateste comanda muzica
30 decembrie 2016
Buzoienii au votat intotdeauna psd-ul. Ca a fost Bosco sau Toma nu a contat. Daca punea psd-ul candidat pe Donald Duck aveam acum un primar din desene animate si asta era! Tiganii din parc de care vorbeste un comentator l-au votat acum pe Toma. Anii trecuti, pe Bosco. Data viitoare, pe cine zice tot psd.
gigi de la scularie
30 decembrie 2016
ala de isi zice buzoianu de a trimis un comment la acest articol se incadreaza perfect in tiparul votantului psd, caz particular toma la buzau...\"apsolut\". O.e.d.
Pixelu roșu-n gât
31 decembrie 2016
N-a reușit nimeni să mă lămurească de ce pesediștii sunt răi și nu trebuie votați. Aaa, că liderii sunt niște ipocriți și ne vorbesc de protecție socială de la balconul viloaielor și de la volanul gipanelor, asta li se poate reproșa dar cu mult mai ipocriți mi se par liderii dreptei, cei care propovăduiesc inițiativa privată și concurența în situația în care toată viața au fost bugetari și dau un exemplu așa la întâmplare, Traian Băsescu.
Iliescu și minerii
31 decembrie 2016
Boșcodeală își petrece sărbătorile în MALTA , voi tot în parcul de lângă piață !
BUZOIAN
01 ianuarie 2017
Stiti cine este de vina ca iarna e frig ??? Ati ghicitttttttttttttt : BASESCU . Multa lume bolnava ,inca
Pixelu bolnav
03 ianuarie 2017
Invidiosule! Te crezi sănătos și ești supărat pe bolnavi! Vezi că înființează Nuți Institutul Fericirii. Grăbește-te să te înscrii ca să-ți consolidezi sănătatea!


Ultima ora

18 oct 2019 [09:59]  MONDEN BUZAU

Ruslan Lazarin- Oamenii nu sunt de vânzare

507 vizualizari Citeste tot
18 oct 2019 [09:31]  ACTUALITATE BUZAU

Secretar nou la Primăria Buzău

737 vizualizari Citeste tot
17 oct 2019 [17:27]  ACTUALITATE BUZAU

PNL, între campania electorală și guvernare

453 vizualizari Citeste tot
Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU