06 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 06 august 2019

Ce spune vicecampionul mondial Ovidiu Ionescu despre mesele de ping pong din oraș

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1386 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
Mese de ping pong au fost amplasate in toate parcurile din Buzău


Iubitorii sportului au motive de bucurie după ce oficialii din Primărie au gândit un proiect menit a-I îndemna pe buzoieni la mișcare dar care ar putea să ducă și la descoperirea unor mici talente, viitori campioni.
În tot orașul Buzău au apărut de câteva zile mese de ping pong. Au fost amplasate deja în Parcul Tineretului, în Parcul Crâng, la Marghiloman, dar și pe platoul din Piața Dacia, în apropierea fântânii arteziene. De asemenea, în unele parcuri au fost amplasate și coșuri de baschet.
Primarul spune că a fost inspirat în decizia de a monta mese de ping pong în oraș de performanțele vicecampionului mondial la tenis de masă, buzoianul Ovidiu Ionescu.  De asemenea, Toma anunță că are în plan amenajarea unor astfel de mese și în toate școlile din oraș.
”Impactul este unul foarte bun. Având rezultatele obținute de Ovidiu Ionescu, buzoianul nostru, care este vicecampion european și vicecampion mondial, o mândrie pentru Buzău și pentru toată țara, să introducem aceste mese de tenis la toate școlile. Apoi, un tânăr mi-a scris pe buzău city report sau pe facebook că mai oportun ar fi să punem aceste mese mai întâi în parcuri și ne-a plăcut ideea. Primele 5 au fost amplasate în parcul Tineretului, unde am pus și coșuri de baschet, apoi la Crâng, la Marghiloman, am venit cu ele și pe platou. Vom continua această acțiune și la școli pentru că trebuie să-I încurajăm pe buzoieni, de la 5-6 ani până la 100-110 să facă mișcare”, spune primarul Toma.
Contactat de reporterii șansanews.ro, vicecampionul mondial la tenis de masă, buzoianul Ovidiu Ionescu, a declarat că se simte onorat de inițiativa municipalității, spunând totodată că un astfel de demers poate duce la descoperirea viitorilor campioni: ”Este o onoare iar rezultatele mele sper să fie inspirație pentru copilașii care vor ajunge să joace pe aceste mese. Eu am pornit jucând pe biroul tatălui meu. Fiind atâtea mese de tenis în tot orașul, automat se vor vedea micile talente, sper să avem antrenori și profesori care să-i observe și să-i îndrume, dar oricum e un pas mare spre viitor. Vor merge, vor juca și-și vor da seama dacă le place și astfel vor putea continua pe acest drum”, a spus Ovidiu Ionescu.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

10 noi 2019 [22:48]  ACTUALITATE BUZAU

Tensiune la USR Plus Buzău VIDEO

707 vizualizari Citeste tot
10 noi 2019 [14:36]  ACTUALITATE BUZAU

Cutremur de ALEGERI

289 vizualizari Citeste tot
Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU