23 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Ce mesaj cutremurător transmis pentru tânărul mort la Bentu!

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
1 vot 3618 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Alin Drăgnescu este tânărul care a pierit sâmbătă în accidentul produs la Bentu, după ce dubița în care se afla dar pe care nu el o conducea s-a ciocnit violent cu un autocamion.
Tânărul care se afla în dreapta șoferului, un prieten de-al său de 27 de ani, a murit pe loc în urma impactului extrem de violent. Șoferul dubiței a scăpat cu răni ușoare, fiind transportat conștient la Spitalul Județean Buzău.
Alin Drăgnescu era căsătorit, era tatăl unui băiețel și era iubit de toată lumea.
După ce și-a pierdut viața în teribilul accident de la Bentu, contul de facebook al buzoianului s-a umplut de mesaje în care prietenii șocați îi deplâng sfârșitul crud, la o vârstă atât de fragedă.
Cel mai cutremurător mesaj a fost postat însă de o tânâră care îl numește  pe Alin frățiorul ei:  ”Frățiorul meu scump, inima și sufletul meu, nici in coșmarurile cele mai groaznice nu as trăi momentele pe care le trăiesc acum! Mi s-a rupt sufletul, nu mai pot! De ce ai plecat atât de repede, Aline, de ce?? Acum te mai avem doar in poze și amintiri, fratiorul meu! Ce ma fac eu fără tine? Cine ma mai striga Mirunache și îmi face ziua mai bună oricât de supărată aș fi? Cine?? Niciodată nu o sa realizez ca nu mai ești!
Dumnezeu sa te ierte, sufletul meu!
Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața, frățiorul meu minunat! Îngerul meu frumos!
”, a scris tânăra.Etichete: Bentu |  cutremurător |  mesaj |  tânărului |  transmis
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU