ACTUALITATE
Curs valutar:
4.6589
4.0064
15 iulie 2018 Ultimul update: 11:15
02 [IAN 18] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 02 ianuarie 2018

Ce i-a scos din case pe buzoieni, în noaptea de Anul Nou?

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
2 voturi 1757 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Sursa: Andrei Pitigoi

Venirea noului an a fost întâmpinată, în Piața Daciei, de peste 10 mii de buzoieni, o audiență record pentru petrecerea dintre ani organizată de primărie. Cu pahare de șampanie în mâini, cu boabe de struguri strecurate prin buzunare, buzoienii au început să se strângă pe platoul din centrul orașului încă de la ora 21,00, dar cei mai mulți au ajuns cu câteva zeci de minute înainte de miezul nopții. Cu o jumătate de oră înainte de trecerea în noul an, toate locurile de parcare din zona centrală erau ocupate, iar cei care au ajuns cu mașina au fost nevoiți să caute un loc prin parcările rezidențiale aflate pe o rază de câteva sute de metri. 
Cu câteva minute înainte de miezul nopții, întreg platoul din centrul orașului era ocupat, la fel Aleea Trandafirilor, strada dintre Palatul Comunal și Hotel Pietroasa, închisă circulației, dar și mare parte din strada Cuza Vodă. Întreaga asistență a numărat secundele dinaintea intrării în 2018 împreună cu amfitrionii spectacolului, alături de care au urcat primarul Constantin Toma, viceprimarul Ionuț Apostu și Andra, invitat special al spectacolului dintre ani. Intrarea în 2018 a fost marcată de un foc de artificii care a durat circa 10 minute. 
Asistența numeroasă din Piața Daciei, record pentru spectacolele de Revelion, s-a datorat mai multor factori. Vremea caldă a fost unul dintre ele, dar și o bună promovare a programului artistic pregătit de Primăria Buzău. Astfel, Piața Daciei a devenit cel mai important loc de socializare, la trecerea în noul an, prilej de întâlniri cu vecinii, cu colegii de serviciu, dar și cu numeroase persoane publice care s-au aflat în mulțime. Printre aceștia, aleși locali, artiști, directori de instituții și mai puțin nume cu rezonanță ale politicii buzoiene. Etichete: Andra |  Piata Daciei Buzau |  Revelion
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

13 iul 2018 [13:53]  ACTUALITATE BUZAU

Statistic,accidentele rutiere grave au scazut

119 vizualizari Citeste tot
13 iul 2018 [11:15]  MONDEN BUZAU

Un buzoian va prezenta X Factor

701 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU