Curs valutar:
4.7205
4.1484
25 iunie 2019 Ultimul update: 21:56
12 [IAN 19] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Ce ascunde acest om de zăpadă

Andreea Zaleschi alte articole de Andreea Zaleschi
1 vot 1522 vizualizari 0 comentarii
Sursă foto: Facebook.com/Gabriel Benescu

Reprezentantul SOR pe Buzău, Gabriel Benescu, a găsit o soluție inedită de hrănire a păsărilor, el împreună cu... un om de zăpadă. Coechipierul său din gheață a devenit o hrănitoare pentru pițigoi.

Iarna nu stă la discuții cu nimeni, și cum nu toate păsările zboară către țările calde, fiecare trebuie să se descurce cum poate, iar greul nu le ocolește pe micuțele înaripate. 

Așa că omul de zăpadă făcut de Gabriel Benescu, la început a avut ochii, nasturii și gura din semințe, devenind o hrănitoare altfel. Iar păsărelele nu s-au speriat de aspectul acesteia, considerând hrănitoarea chiar prietenoasă cu ele, poftindu-le la masă.

„Uneori natura ne dă soluții când terminăm opțiunile de hrănire și pentru pițigoi deoarece vrăbiile nu-i agrează la aceeași hrănitoare... (îi completez ochii și sprâncenele cam la fiecare 15 minute!!!”, a scris pe pagina sa de Facebook Gabriel Benescu. 

Cum pițigoii au terminat masa destul de repede, Gabriel Benescu s-a mobilizat și i-a construit omului de zăpadă alți ochi, sprâncene, gură și nasturi din semințe. Acțiunea se repetă de două zile, iar astăzi acesta a găsit o altă metodă pentru hrănirea păsărilor, mai avantajoasă pentru acestea. 

“Pentru că „materialul ” permite, am făcut o „cosmetizare” a hrănitorii, pentru că „pensatul” era mai rapid decât puteam eu completa... Acum e muuuult mai bine!”, mai scrie acesta pe pagina sa de Facebook.

Gabriel Benescu în prezent este reprezentant SOR pe Buzău și desfășoară proiectul „România prinde aripi!”, despre care puteți afla mai multe AICI.

Sursă galerie foto: Facebook.com/Gabriel BenescuEtichete: acest |  ascunde |  zăpadă
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU