20 [DEC 16] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 20 decembrie 2016

Ce a produs incendiul devastator care a distrus hanul `La căsuţe`

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1415 vizualizari 0 comentarii

Jarul căzut din centrala cu lemne a aprins totul în jur şi a provocat un dezastru la Poşta Cîlnău unde un han întreg a ars din temelii. După o intervenţie de opt ore în care 50 de pompieri au luptat cu flăcările, specialiştii au stabilit cauza dar şi valoarea estimativă a prejudiciului.

Astfel, pompierii spun că hanul "La căsuţe" s-a aprins după ce o scînteie sau jar a căzut din centrala pe lemne iar focul a cuprins totul în jur. În ce priveşte prejudiciul, acesta este estimat la cel puţin 4 miliarde şi jumătate de lei vechi în timp ce valoarea bunurilor salvate este de circa 3 miliarde de lei vechi.

Reamintim, în noaptea de sîmbătă spre duminică, popasul denumit "La căsuţe", situat pe marginea DN 2 E 85, la Poşta Cîlnău, a fost cuprins de flăcări. 50 de pompieri cu 14 autospeciale au fost mobilizaţi la locul incendiului care se manifesta pe o suprafaţă de circa o mie de metri pătraţi. Tot ce era construit din lemn a fost distrus. Hanul "La căsuţe" avea restaurant şi spaţii de cazare, cu toate mistuite acum de  foc. Localul nu era asigurat iar în incinta respectivă urma să fie organizată o petrecere de Revelion.Etichete: casute |  devastator |  distrus |  hanul |  incendiul |  produs
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU