06 [IUN 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 06 iunie 2019

Căutări reluate pentru bătrânul din Păltineni, luat de ape

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1373 vizualizari 0 comentarii
Căutări reluate la Păltineni


Joi dimineață, au fost reluate căutările la Păltineni, unde un bătrân a fost luat de viitură, cel mai probabil.          Misiunea de căutare desfășurată pe tot parcursul zilei trecute a fost sistată la ora 23.00, dar joi dimineață, la ora 7.00, echipele au reluat intervenția.
Polițiști, jandarmi, voluntari iau la pas din nou zona în care s-ar putea afla bătrânul. Miercuri seară, a plouat din nou, însă în cantitate mică, astfel că nivelul apei nu a mai crescut. La căutări participă inclusiv câini de urmă polițiști și câini utilitari.
 Bărbatul de 80 de ani din Păltineni, județul Buzău, ar fi plecat marți în jurul orei 14.00, să aducă acasă  caprele lăsate la păscut într-o poieniță din pădurea de lângă sat, aflată pe marginea unui izvor.  De atunci, nimeni nu mai știe nimic de el. Alertați că nu s-a întors, rudele și vecinii au cerut ajutorul autorităților. În sprijin au fost chemați și voluntarii de la Centrul Câinilor Utilitari care au adus cu ei doi câini, atestați de MAI în căutări în mediu natural. Sunt animale antrenate să caute victime umane care se află fie într-o poziție ghemuită, fie întinsă pe pământ. Pe bătrânul din Păltineni l-au căutat pe albia râului, printre bolovani aduși de viitură de pe versanți și prin pădure, însă până acum nici urmă de el.           
După atâtea ore de când a dispărut, familia crede că bătrânul nu mai este în viață, fiind luat cel mai probabil de viitura care s-a abătut marți asupra localității.
Etichete: caini utilitari |  cautari |  viitura |  batran
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU