15 [OCT 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 15 octombrie 2019

Câți copii din Buzău vor fi, diseară, pe Arena Națională

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
0 voturi 2557 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Meciul România –Norvegia, care se va disputa pe Arena Națională, în cadrul preliminariilor Euro2020, se va desfășura în fața unei prezențe masive, urmând a fi doborât recordul UEFA all-time la o astfel de partidă, cu spectator exclusive copii. Publicul din această seară va fi format din peste 30 000 de copii și însoțitorii lor, pentru care accesul va fi gratuit. Federația Română de Fotbal a distribuit biletele, minorii fiind singura categorie de spectatori admiși la meci după ce UEFA a decis ca partida să se joace fără public.


De la Buzău, vor pleca, în această după-amiază, 920 de copii de vârstă școlară de la școli și licee din întreg județul. Aceștia vor fi însoțiți de adulți din rândul profesorilor și părinților (câte un însoțitor la 10 minori) și se vor deplasa cu autocare închiriate de unitățile de învățământ sau de primării. Cei mai mulți spectatori vor fi de la unitățile de învățământ din orașele Buzău și Râmnicu Sărat, dar pe Arena Națională vor ajunge și școlari din localități rurale printre care Gherăseni și Cândești.


Implicată în organizarea deplasării copiilor din Buzău la meciul de la București, conducerea AJF Buzău a anunțat, prin vocea președintelui său, Adrian Petre, că intenționează să propună președintelui Federației Române de Fotbal să inițieze un proiect de lege prin care să fie stabilite sancțiuni mai dure pentru actele de huliganism pe stadion. ”Îmi doresc ca scopul acestui act normativ să fie, în principal, educarea publicului și cultivarea spiritului de fair-play. ..În acest sens, cu sprijinul organelor de ordine, noul act normativ va prevedea înlăturarea de îndată a persoanelor turbulente și interzicerea participării la evenimente  pe durate semnificative de timp a tuturor celor care săvârșesc abateri de la regulile de conduită specifice.” a menționat șeful AJF Buzău.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU