19 [IUN 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 19 iunie 2019

CANICULĂ! Centre de prim ajutor în farmacii

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1178 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
CANICULĂ! Centre de prim ajutor în farmacii

Temperaturile ridicate și aerul irespirabil determină autoritățile municipiului Buzău să ia măsuri pentru a-i sprijini pe cetățeni.
Primăria Buzău a anunțat că în cadrul ședinței Comitetului Local pentru Situații de Urgență s-a decis ca, în perioadele caniculare, farmaciile din municipiu să se constituie şi în puncte de prim ajutor pentru persoanele aflate în dificultate.
”Informăm populația municipiului Buzău că în perioadele caniculare, farmaciile din municipiul Buzău se vor constitui și în puncte de prim ajutor pentru persoanele aflate în dificultate”, se arată în informarea transmisă de Primărie.
În întreaga regiune, ultimele zile au fost caniculare, cu un grad ridicat de disconfort, mai ales pentru persoanele cu afecțiuni cronice și pentru bătrâni. Pentru că aerul irespirabil și soarele arzător ne pot provoca probleme, medicii recomandă evitarea plimbărilor la orele prânzului, o hidratare corespunzătoare, evitarea cafelei și a alcoolului.Etichete: ajutor |  CANICULĂ |  Centre |  farmacii
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU