17 [IUL 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 17 iulie 2019

Cadavru descoperit pe câmp, la Gălbinași

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
1 vot 1349 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Descoperire macabră, miercuri, pe câmp, pe raza localității Gălbinași. Cadavrul ce pare a fi al unei femei a fost descoperit de polițiștii, angrenați în activitățile de căutare a unei localnice dispărută în urmă cu o lună.
Potrivit Poliției Județene, cadavrul este în stare avansată de putrefacție și pare a fi al unei femei, însă până la efectuarea necropsiei de către medicii legiști, anchetatorii nu se pot pronunța clar asupra sexului și identității respectivei persoane.
Toate ipotezele conduc la ideea că ar fi vorba despre Aurica Anghel, o femeie de 46 de ani din Gălbinași, care a fost data dispărută de fratele ei, în data de 20 iunie. Femeia care muncea cu ziua prin localitate nu s-a mai întors acasă, iar concubinul ei, împătimit al alcoolului, nu a anunțat Polița imediat. După vreo 2-3 zile de la dispariție, omul l-a anunțat pe fratele femeii care a mers la Poliție.
Cadavrul a fost preluat de anchetatori și transportat la morga SML Buzău, pentru efectuarea necropsiei în timp ce polițiștii trebuie să stabilească în ce împrejurări a avut loc decesul, în acest moment fiind luate în calcul toate variantele de lucru.Etichete: buzoianca |  femeie |  Galbinasi  |  cadavru
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU