13 [SEP 19] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 13 septembrie 2019

Motivul halucinant al unei femei care nu i-a făcut acte copilului său

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 2684 vizualizari 0 comentarii
Mama tânărulului fără acte spune că nu a avut timp să-l declare la Starea Civilă

Halucinant! Poliţiştii de la Postul Transporturi Feroviare din Focşani au descoperit, în cadrul unei acţiuni de rutină, un tânăr de 20 de ani care nu a avut acte niciodată.    
Descoperirea a fost făcută zilele trecute în timp ce poliţiştii de la Transporturi desfăşurau o acţiune în gările şi trenurile din judeţul Vrancea.  În Gara Focşani, agenţii au vrut să legitimzeze un tânăr, dar au aflat că acesta nu are acte. Ulterior, poliţiştii au aflat de la mama tânărului că respectivul care are circa 20 de ani și este din Buzău nu a avut acte niciodată.
„În urma verificărilor efectuate a rezultat că persoana în cauză nu figurează cu date de identificare în bazele de date specifice. Din discuțiile purtate cu mama acestuia a rezultat că de la naștere și până la momentul depistării nu a întreprins demersurile de înregistrare a nașterii la Oficiul de Stare Civilă. Cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vrancea, în vederea efectuării demersurilor necesare pentru punerea în legalitate a tânărului în cauză”,  au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.
Potrivit unor surse , femeia le-ar fi spus anchetatorilor că nu a solicitat acte de naştere şi de identitate pentru copilul său pentru că nu a avut timp să ajungă la Oficiul de Stare Civilă. 
Cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea, în vederea efectuării demersurilor necesare pentru punerea în legalitate a tânărului.Etichete: Buzoian |  Civilă |  declare |  Starea
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU