25 [IUN 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 25 iunie 2019

Buzăul, sub COD PORTOCALIU DE VIJELII. Până joi, CANICULĂ

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1177 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
Buzăul, sub COD PORTOCALIU DE VIJELII. Până joi, CANICULĂ


Atenție! Județele Buzău și Ialomița sunt marți până la ora 23.00, sub cod portocaliu. În aceste judete dar si la Braila și Călărași, precum și în zona continentală a județului Constanța vor fi perioade cu intensificări ale vântului cu viteze la rafală, în general, de 80...90 km/h, vijelii, averse torențiale, frecvente descărcări electrice și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40 l/mp și izolat 50...60 l/mp.
De asemenea, județele Vrancea și Galați sunt sub cod galben pana la noapte la ora 23.00. Și aici vor fi  averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp.
Tot marți, meteorologii au emis o informare care anunță căldură mare până  joi seară la ora 20.00. În acest interval, vremea va fi călduroasă, iar disconfortul termic accentuat după-amiaza, când pe arii relativ extinse în zonele de câmpie și podiș indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Vremea va deveni caniculară miercuri în Câmpia de Vest, iar joi în zonele joase de relief.
Etichete: Buzăul |  CANICULĂ |  PORTOCALIU |  VIJELII
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU