13h 34' ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 10 octombrie 2018

Buzăul Curat, o nouă acțiune de ecologizare la Măgura

Andreea Zaleschi alte articole de Andreea Zaleschi
0 voturi 2243 vizualizari 0 comentarii
UPDATE [13:34] 10 OCT 2018 ›

Chiar acum, Diana Rus ne-a transmis că acțiunea de strângere a gunoaielor a fost finalizată cu succes. Aceasta va fi prezentă mâine la Măgura pentru a-l felicita pe primar pentru realizare. Îată și câteva imagini cu pădurea curată, pe care le-a primit Diana imediat după finalizarea acțiunii de ecologizare.
Arhivă Șansa News

Ce rezultate aduce implicarea...
Proiectele Dianei Rus privind ecologizarea județului Buzău s-au extins, de această dată, și la Măgura. Nu cu mult timp în urmă, cu aproximativ două săptămâni înainte, Diana Rus îl contacta pe primarul de la Măgura pentru o nouă acțiune de strângere a gunoaielor în pădure, după cum relatează Diana pe pagina de Facebook.
Cum a aflat de gunoaiele din pădurea de la Măgura? 
Dintr-o postare de pe Facebook, după cum și ea recunoaște. Văzând pe un grup poze cu pădurea plină de gunoaie, Diana Rus a cerut detalii celui care a postat fotografiile și, după ce a aflat mai multe informații despre zona respectivă, nu a ezitat deloc. S-a hotărât să pună la punct o nouă acțiune de ecologizare și l-a contactat pe primarul de la Măgura pentru a-i explica ce înseamnă Buzăul curat, situația din pădure și dacă este de acord să vină pentru a ajuta. Primarul s-a mobilizat imediat, s-a interesat de zona respectivă și a zis că se va ocupa alături de asistații sociali.
În cursul zilei de mâine trebuie să ajungă mașina de colectare a gunoaielor și astfel, acțiunea cu asistații sociali trebuie demarată. Așa că astăzi, Diana Rus l-a contactat pe primar pentru a pune la punct aceste aspecte și a avut parte de o surpriză: primarul se afla deja la locul cu pricina, alături de asistații sociali, curățând pădurea. Primarul a considerat că erau prea multe gunoaie și o zi nu va ajunge pentru a le strânge pe toate, așa că a început de astăzi.
Mâine, Diana Rus se va alătura acțiunii.
Și toate acestea au fost posibile datorită implicării și dedicării de care Diana Rus a dat dovadă în multele sale proiecte și acțiuni de-a lungul timpului. Iată câteva poze postate de Diana Rus pe pagina Buzăul Curat, primite de la acțiunea de ecologizare pornită astăzi. (Sursă galerie foto: Facebook.com/ BuzăulCurat)
Mai multe amănunte despre acestea, cu Diana Rus, de la 17:00, la Focus TV, în emisiunea Sens Direct.Etichete: acțiune |  Buzăul |  Curat |  ecologizare |  Măgura
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

16 apr 2019 [09:14]  MONDEN BUZAU

Un an de la nuntă. Cum a sărbătorit Bianca

346 vizualizari Citeste tot
15 apr 2019 [16:24]  ACTUALITATE BUZAU

Situație limită la Casa de Pensii

692 vizualizari Citeste tot
14 apr 2019 [09:11]  POLITIC BUZAU

A.N.I., primul meci al primăverii, scor 1-1

792 vizualizari Citeste tot
12 apr 2019 [08:13]  ACTUALITATE BUZAU

Student la Arhitectură,găsit spânzurat

719 vizualizari Citeste tot
11 apr 2019 [09:05]  MONDEN BUZAU

Doinița și Costi Ionița au filmat clip nou

659 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU