Curs valutar:
4.7315
4.2103
20 iulie 2019 Ultimul update: 13:54
20 [IUN 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 20 iunie 2019

BOMBĂ! Subprefectul Foca și-a dat demisia. Vezi cine-i ia locul !

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
4 voturi 2499 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

 Schimbare la vârful Prefecturii Buzău. Subprefectul Lucian Foca și-a dat demisia din funcție iar în locul său Guvernul condus de Viorica Dăncilă l-a numit subprefect pe Leonard Dimian, fost șef al Finanțelor de la Râmnicu Sărat pentru câteva luni, acum consilier la Direcția Generală a Finanțelor Publice Buzău.
Surse bine plasate din mediul guvernamental susțin că  explicațiile acestui eveniment sunt de ordin politic, ALDE Buzău reușind în cele din urmă să-și pună subprefect, post care aparține acestui partid prin algoritmul coaliției de guvernare. Impunerea însă s-a făcut printr-o presiune extremă pe care șeful ALDE Buzău, deputatul Adrian Mocanu, a făcut-o la București în zilele și orele premergătoare moțiunii de cenzură,  atunci când PSD a fost nevoit să cedeze postul lui Foca pentru voturile împotriva moțiunii ale parlamentarilor ALDE Adrian Mocanu și, respectiv,  Dorin Bădulescu.
Sursele noastre mai afirmă că PSD nu-l va abandona pe generalul în rezervă Lucian Foca și-l va promova pe o funcție în aparatul guvernamental central. Etichete: ALDE |  demisie  |  subprefect |  generalul Foca
Voteaza articolul: bun: 4  |  slab: 0   4

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

18 iul 2019 [14:29]  ACTUALITATE BUZAU

An atipic în agricultura buzoiană

313 vizualizari Citeste tot
18 iul 2019 [10:31]  ACTUALITATE BUZAU

Locuri de joacă închise de OPC

301 vizualizari Citeste tot
Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU