Curs valutar:
4.6228
3.9370
21 mai 2018 Ultimul update: 17:05
05 [FEB 18] ACTUALITATE Buzau
Luni, 05 februarie 2018

Bilanțul primei zile de ridicare a mașinilor parcate greșit

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
3 voturi 2652 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro
Bilanțul primei zile de ridicare a mașinilor parcate greșit a

Polițiștii locali au demarat în mare trombă, luni dimineață, acțiunea de ridicare a autoturismelor parcate necorespunzător pe domeniul public.  Mult trîmbițata acțiune s-a încheiat luni cu două constatări la fața locului și cu o singură amendă aplicată, fără ca vreo mașină să fie ridicată.

La intersecția străzii Chiristigii cu strada Pietroasele, au fost depistate două autoturisme parcate în dreptul indicatorului care interzice oprirea, un Logan și un BMW, dar pînă să le ridice angajații Urbis Serv, au venit proprietarii. Proprietarul BMW-ului și-a găsit autoturismul înfășurat cu șufele vehiculului de ridicare și a constatat că în ora care a trecut de la momentul parcării și pînă s-a întors, treburile au mers ca pe  roate, în sensul că a existat o sesizare, s-a luat act de ea, iar polițiștii locali au ajuns la fața locului însoțiți de angajații Urbis Serv și mai dura doar puțin să o și ridice.

Numai proprietarul BMW-ului a fost amendat, deoarece Loganul a părăsit zona interzisă parcării înainte să apară echipa de la Urbis-Serv însărcinată cu ridicarea. Celălalt șofer, mai ghinionist, a primit o amendă de 590 lei, 300 lei din cuantumul respectiv reprezentînd „deranjul” echipei de ridicare.

„Situația a stat în felul următor: au fost două sesizări, Poliția a venit, a văzut, a venit peste o oră și a văzut-o tot acolo.  În cazul uneia dintre ele i s-a luat proprietarului banii pe loc, întrucît apucasem să o blocăm și eram gata să o urcăm pe platformă, iar la cealalată, pînă am ajuns acolo, proprietarul și-a luat-o singur”, a relatat Alin Radu, directorul interimar al societății Urbis-Serv.

 Reamintim că, începînd de 1 februarie, în condiţiile în care peste zi majoritatea parcărilor din centrul oraşului sunt ocupate, iar seara valul de maşini inundă cartierele, poliţiştii locali au mână liberă să ridice maşinile parcate neregulamentar pe spaţiile verzi, în parcuri şi în dreptul accesurilor în parcuri, pe locurile rezervate persoanelor cu handicap sau autovehiculelor de intervenţie, pe pistele de biciclete, cînd vor fi amenajate, pe căile de acces din sau în parcări şi chiar pe locurile nemarcate de lîngă parcări.Etichete: Bilanțul |  greșit |  mașinilor |  parcate |  primei |  ridicare
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 3   -3

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

19 mai 2018 [13:37]  ACTUALITATE

Cum va arata Dragaica 2018

330 vizualizari Citeste tot
18 mai 2018 [15:43]  ACTUALITATE BUZAU

Cand va fi functional noul RMN din Spitalul Judetean

1096 vizualizari Citeste tot
18 mai 2018 [14:13]  ACTUALITATE BUZAU

Incepeeeee! „BUZAU IUBESTE TEATRUL”

471 vizualizari Citeste tot
18 mai 2018 [12:02]  ACTUALITATE BUZAU

Sorin Burlacu, revine la sefia Bibliotecii Judetene

616 vizualizari Citeste tot
18 mai 2018 [10:23]  ACTUALITATE BUZAU

Nou punct de lucru al ISU la Padina

239 vizualizari Citeste tot
18 mai 2018 [07:49]  ACTUALITATE BUZAU

10 persoane,arestate in megadosarul DIICOT

468 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU